Emine46- yanına kayısı kompostosu, suyu, kurusu neyini buluyorsan muhakkak al tuvalete çıkmana çok yardımcı oluyor. doktor kontrolünü aksatma doğumdan sonra sarılık için çok önemli, kantoron yağı edinmeni öneririm göğüsler illa ki yara oluyor çünkü. Doğumdan sonra booll booll yürüyüş yapmalısın full su, meyve suyu, anne çayı, anne birası falan içmeni öneririm. Bol kimyon tüketmelisin ve evde mutlaka rezene bulundurmalısın💜💜 çoğu kişiye gereksiz geliyor ama benim yaptığım en iyi alışveriş göğüs pompası almak oldu.pahalı bir şeye de gerek yok ben ikinci el lansinoh manuel süt sağma pompası aldım elim ayağım oldu resmen o kadar işime yarıyor ki ilk günler kullanmadım ama 43 günlük olduk biberona sağıyorum babasına annanesine veriyorum ben işimi yapıyoru, uyuyorum falan çok iyi oluyor. Günde bir veya iki kez biberonla verdiğim için meme reddi de yaşamadık. Şimdilik tavsiyelerim bunlar 🙈

Prenses8888 evet nescafe filtre kahve kola bunlar içinde bol kafein olan şeyler bol bol için ilk 2 gün

Kesinlikle bol kahve su tüketin 4 gün önce sezeryan oldum tek ağrım baş ağrısı oldu ve yürümediğiniz sürece sırt üstü yatın

KCkr123 kalkarken çok zorlanıyorum dikiş yerlerim ağrıyor sızlıyor sizde olmuyor mu

Ipek0z allah razı olsun komposto gerçekten işe yaradı sürekli kayısı suyu muz komposto tükettim tuvaletimi yapabildim çok şükür sadece aşırı derece yattığım yerden kalkarken dikişlerim sızlıyor yanıyor ona dayanamıyorumm 😕😕😕

Emine46- ohh miss masallah 🧿 uyusun mınık kuzum saglıkla buyusun ınsallah. Rabbım analı babalı buyutsun ☺️

Emine46- o dikişler üç gün sürüyor maalesef ama ağrı kesici verecektir doktorunuz muhakkak kullanın ben kullanmamak için direndim ama en sonunda kullandım💁🏻‍♀️

Ipek0z kullanmasam halimm beter ağladım resmen sızısından Allahım başka dert vermesin tez zamanda da beni ve tüm aynı durumdaki kader dostlarımı kurtarsın rabbim 🤣😊

Caglabade kahve tamam da kola gaz yapmaz mı bence kola hem zararlı hem gaz yapar diye düşünüyorum ben ama 🤔🤔

Emine46- bol bolll dınlen uyu ben son gune ıs bırakmıstım sımdı ıkı gun oncedne bıtırmek ıstıyorum cunku ılkınde heycan bı yandan uyuyamadım yorgunluk bı yandan bu sefer son ıkı gun dınlencem bol bol