Ozgesah355 Ardenin anlamı allahın bereket tarlası, adalet prensi demek. 29 haftalık olduk hala karar veremedim her işim bekliyor bir sorayım dedim sizede
Zeykem Ozgesah355 ayaz koyucaz bız yaaa bende esımden ötürü koyuyorum ısmı ayaz olan cocuklar nasıl oluyor acaba
Ozgesah355 istanbulluanne ayy bende ardeni daha çok seviyorum ama etrafımdaki herkes o ne ya falan diyo deli oluyorum
istanbulluanne Ozgesah355 Bende Uzay koyucam insalh banada herkes o ne be satürn falan diye dalga geçiyorlar. Ama napiyoruz kimseyi takmiyoruz 😋
Ozgesah355 Zeykem korkutmak istemem canım ama çok yaramaz oluyorlarmış beni bi kaç kişi uyardı ayaz koyma hakkından gelemezsin diye ama ben çok kulak asmamstm hikaye gibi geliyor bana niyeyse
Ozgesah355 HilalTavancAslan ayy çevreden nasıl tepki alıyorsunuz isimle ilgili 😍 bebişinizi sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah canım
HilalTavancAslan Ozgesah355 t Ozgesah355 teşekkür ederim inş sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız çevremden de önce isim farklı geldi ama şimdi alıştılar ve güzel 👍 isim diyorlar 😊
HicranKzn Benim tanıdığımın oğlu da Arden. Kızı oldu oda Laren :). Çok tatlı ve anlamı güzel Ardenin👍🏻🌼
Ozgesah355 HicranKzn laren de güzelmiş bende arden koyarsam ikimci çocuğum kız olursa arven koyabilirim demiştim anlamı peri demekmiş 😍
Ozgesah355 Zeykem benim eşim de ayaz da çok ısrarcıydı sonra ben ardene taktım biraz zorladıktan sonra sen karar ver dedi bu daha zor benim içim 😂
Elcnerdgn Biz Ayaz koyucaz 💙 eşimle içimize cok sindi ayaz tanıdığım cevrede var ve gayet sakinler abartıldığı gibi yaramaz falan değil ☺️ Zaten genel olarak erkek bebekler biraz zaten kızlara göre yaramaz olabilir, ama Arden de güzelmiş canım
Ozgesah355 Elcnerdgn valla bende sevindim çünkü o kadar korkuttular ki beni inanamazsınız. Birisi hatta benim torunumun adı hiç önermiyorum dedi iyice çöktüm 😂