Senay3838 Merhabalaaarr🌸 Benim doktorum ilk etapta bayandı ama memnun kalamadık sonra erkek doktora geçtik iyi sorun yok ama bilgilendirme yönünden biraz zayıf özel şeyler soramıyorum o yüzden sizden öneri bekliyoruuumm🌸
Sonay-34 Senay3838 Acıbadem de hüsne bostan vardı bir kere gittim çok tatlı konuşkan bir doktor şimdi system hastanesine geçmiş hem sistem de uygunmuş diğerlerine göre
3bebekannesiii YuvarlanamayanPandaa bende ona gitmeyi düşünüyorum canım nasıl bi doktor bilgi veriyolu bebeği gosteriyomu
Hmsrqw Handannnn tam bunu yazacaktım bende erkek doktor istememe rağmen deneye deneye 32.haftada buldum özlem hanımı ve çok beğendim
Gizemmm12 Senay3838 ben çok memnun kaldım görümcemin tavsiyesiyle gitmiştim zaten görümcem de bihter hanımda doğum yaptı baya baya memnundu yorumlarına falan bakarsanız internetten görürsünüz zaten bu arada muayene ücreti 185 tl
YuvarlanamayanPandaa 3bebekannesiii canım ben tanıdık sayesinde başladım ordaki en iyi doktor dediler akrabamız var hastanede şimdilik iyi
Senay3838 Aysenur0022 İlk doktorum Nagihan hanımdı çok iyi çok ilgili ama aşırı negatifti herşeye muayeneden çıkınca hep canım sıkkın çıkıyordum o yüzden yollarımız ayrıldı malesef 👍
Aysenur0022 Senay3838 benim de öyle ilk düşük yaptım hep negatif bir havası var diye ikinci hamileliğimde Fatma kutlusoya da gitmeye başladım. Sonra ikisi de aynı şeyleri söyleyince içim çok rahatladı. Nagihan hoca hamilelik biraz ilerleyince umutlu konuşmaya başlıyor anladığım kadarıyla şimdi çok mutluyum