Kubrakuckk Melikesvm İyi bakmışsınız demek ki maşallah sağlıklı olsunlar yeter ki ama insan kac kilo oldu diye de merak etmiyor değil yani☺️
Melikesvm Kubrakuckk aynen oyle onemlı plan saglıklı olması ama duramıyoruz ıste kılo alması ıcın cabalıyoruz 🥰
Kubrakuckk Melikesvm Her muayeneye heyecanla gidiyorum artık ne kadar oldu sağlığı kilosu yerinde mi diye 😍
Kubrakuckk Minik1bey Benimkiler de aynı şekilde 😂 Muz, ceviz, yoğurt, kefir , süt bebise en çok yarayan yiyecekler bunlardan yemeye devam edelim tosbik ve sağlıklı bebislerimiz olsun😍
Minik1bey Kubrakuckk Ay hadii inşallah sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah 🤲 🌸 Tospikliği sonrada hallederiz napalım 🥰 Bizim tospiklik ne olacak bilmiyorum ama 20 kilo aldım resmen 🤦🏼♀️😂
Kubrakuckk Minik1bey Bende 24 kilo aldım daha 36 +4 😒 Tiroidlerim de hiç çalışmıyor ilaç kullanıyorum bir an önce doğurmak istiyorum 🤤
Minik1bey Kubrakuckk Hayırlısı ile gelir inşallah 🤲 🌸 Meğer hamileliğin en zor zamanları 8. Aydan sonrasıymış 🤦🏼♀️
Kubrakuckk MKrasnic Oyyysss MasaAllah ne de güzel büyüyorlar 😍 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tosbiginizi ☺️ Bı 4 kg doğar 😍
Kubrakuckk Minik1bey Ara ara giren sancılar bel ağrıları bazen korkutmuyor değil 😒 Zaman yaklaştıkça heyecan yaklaşıyor bir sonraki ay bu zamanlar kucağımızfa olucak insallah bebitolarimiz 🤤💐
MKrasnic Kubrakuckk amin canım inşallah, Rabbim sağlıkla getirsin evlatlarımızı ❤️ bakalım her hafta kilo alımları değişebiliyormuş ☺️
Minik1bey Kubrakuckk Ben dün doktora göründüm bebişte biraz sancı çıktı bende de ara ara var 🙇 İnşallah 38i görürüz diye dua ediyorum her dakika 🤦🏼♀️
asyabetul Melikesvm size kilosu için bir şey dediler mi.. benim 35+4 te 3200 çok fazla diyor her gittiğimde.. bir de böyle giderse sezeryan olur normla olmaz dedi sizde var mı öyle bir durum merak ettim
Minik1bey asyabetul kuzum biraz tombik bir bebişim olucak 🥰 Eğer böyle devam ederse genelde riske atmaz doktorlar sezeryan diyolar normal doğum da risk olabiliyor bazen. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💛🧸
Melikesvm asyabetul normal dogum olmuyor galıba cnku dogana kadar rahat 4kılo oluor. Sadece tombıs olur dedı onun dısında baska bı sıkıntı olduqunu soylemedı