Seda-1 prensimgeliyor ben 00.00 dan sonra tam 31 oluyorum 30 um bitmiş oluyor 💕 bebeğin herşeyi tam hazır sadece çanta hazırlanacak benim ise bir kaç eksiğim var siz neler yaptınız
burcu_burcu prensimgeliyor iki güne 32 oluyorum heves edip aldıklarım dışında hazırlığım yok maalesef artık bayramdan sonraya kaldı işe de başlayacağım ama bir şekilde olacak inşallah 😊
Dua35 prensimgeliyor kıyafet alışverişi bitti ,daha eksiğim çok 🤗inşaALLAH tamamlayıp bayramdan sonra çantamı hazırlıycam sizde durumlar ne 🥰
Zeynep_18 Seda-1 ya bende 12 den sonra 31 oluyorum ☺️ bizim her şeyimiz hazır çantamız kıyafetlerimiz ☺️
Miniezo Merhaba, benim de erken doğum riskim var 28. Haftada sancılarım başladı o yüzden herşeyimiz tam çok şükür 🤗 şuan tam 31+0 dayız
prensimgeliyor @Seda-1 bizim de bebeğin herşeyi tam sayılır benim bi kaç eksik var pijama vs yasakları bekliyorum 😀
Miniezo prensimgeliyor amin teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Haticekskn 31+3 teyim. Esyalari aldik ama hic bir sey henuz hazir degil. Odasini falan hazirlamadimm. Hastane cantamizi bile. Dogumum 3 Temmuzda gozukuyor. Boya badana yapildi mi her sey olur. Yeter ki vaktinde gelsin 😂😂😂
burcu_burcu prensimgeliyor evet 32 den sonra 5 hafta çalışacağım inşallah iznimi doğum sonrasına aktarmak için