SedaCanpolatakmak HabibeGlrmr ay çok fena ya 😂🙈 şimdiden utanmaya başladım bile 😄 Neyse ki siz atlatmış, bebişinizi sağlıkla kucagınıza almışsınız ☺️ Uzun, sağlıklı ve mutlu yıllarınız olsun birlikte inşallah 💕
deletedmom255 HabibeGlrmr çok teşekkür ederim çok faydalı bi başlık olmuş 😇 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
mervec HabibeGlrmr bende aynısı olucam ama yapicak bişey yok yani elimde olmayan bişey 😆 bu arafa gözün aydın allah bağışlasın canim
Tuba704 begumge emla yı doktoruna sorarak mı kullandın sonuçta uyuşturucu güzel etkili bir krem mantıklı
begumge Tuba704 evet hiçbir mahsuru yok içine gelmemesine dikkat et dedi zaten dikkatli sürünce çok zor bulaşması
Ftmanur53 HabibeGlrmr ne kadar sürdü ilk doğummu bi de kaçıncı haftada oldu sancılar başlayınca hemen hastaneye gittinizmi
HabibeGlrmr Ftmanur53 evet ilk bebeğim. Gece 3 te sancılarm basladı sabh 9 bucukta doğuma alndm. Sancm baslar baslamaz gitmedm birz evde bekledm duş faln aldm
SedaManavolu HabibeGlrmr benmde hersey normal gözüküyor . Nişan nasıl geliyor? Kanlımı normal sumu ? Sancı tam olarak neye benziyor örnek verebilirmisin:) ? Bide sürekli alttan muayene can yakıyormu?
HabibeGlrmr SedaManavolu benm nişanm kanlıydı. Sancıyı nasıl tarif etsem bilemeden 😁😁 belim cok fenaydı benm sanki kemiklerim kırlmıs gibi hissediyodm sancı geldiğinde. Alttan muayenede suyum patlatıldığında acı hissettim onun dısında acılı bi işlem deil
minikyuregim allah analı babalı büyütsün ne zaman çatı muayenesi oldunuz birde çok acitti mi. öyle bi anlatiyolar ki sanki canindan can aliyolarmis gibi
HabibeGlrmr minikyuregim aminn Allah razı olsunn. Hayır hic korkmYın catı muayenesnde doktor parmaklarına bi jel sürerek bakıyor acı illaki oluyo ama cok hafif kasmazsak hic olmazda aslında 😊
gulistanm HabibeGlrmr depenti daha snra kanaman olmus mu diye kontrol edildigi zaman degistirdiniz mi yoksa ayni sekilde devam mi ettiniz 😊
HabibeGlrmr gulistanm depenti hastanede sancı esnasnda kullanmadm norml hasta bezi veriyodu hastane onu kullandm. Doğumdan sora depenti kullandm zaten kanama olduğu içinn drğiştirip atıyordum bu sekilde 😊