HabibeGlrmr Aygl1996 bi sıvı sıkılarak içinizde hiç bişi kalmaması için yapılan bişi. Doğum esnasnda tuvaletin yapılmaması için. Lavman yapıldktan sora isal seklinde oluyo
25ummu HabibeGlrmr allah anali babali buyutsun canim insllah 😌 ishal olduktan ne kadar süre sonra dogumun oldu peki ben
mervec begumge emla krem hamilelikte sakincalindiye biliyorum bir zararını gormedin mi bende de var ama cesaret edemedim kullanmaya bende karanfil yağı kullanıyorum ama kenarından kulağından alabildim anca dayandım sonra da kolaya kaçtım
SedaCanpolatakmak HabibeGlrmr ay çok fena ya 😂🙈 şimdiden utanmaya başladım bile 😄 Neyse ki siz atlatmış, bebişinizi sağlıkla kucagınıza almışsınız ☺️ Uzun, sağlıklı ve mutlu yıllarınız olsun birlikte inşallah 💕
HabibeGlrmr Mavim benmki kanlıydı korktuk doktora sordm hemen normaldr dedi. Sizinkini hiç bilemiyorum
HabibeGlrmr Sevgi_ay evet ped yeterli gelmeyebiliyo. Ben depent kullandm harikaa mutlaka tavsiye ederim 😊
gulistanm HabibeGlrmr depenti daha snra kanaman olmus mu diye kontrol edildigi zaman degistirdiniz mi yoksa ayni sekilde devam mi ettiniz 😊
HabibeGlrmr Aysegulflz benm baya gecti gününü canm 40+3 te nişanm ve sancm basladı. 2 gün daha olmazsa son care suni sancı verilerek doğum olcktı. Sennde muhtemelen zamanın var diye kendi sancn beklenir.
Fatmaerkan HabibeGlrmr Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah suni sancı dedikleri çok canını yakiyormu nasıl birşey az birşey anlatirmsin :)
HabibeGlrmr Fatmaerkan aminnn canım. Benm kendi sancmda olduğu içinn en düşüğünden baslicaz dedi doktorm giderek şiddetlendi tabii 😐 sırtm cok fenaydı benm 2 dk da geliyo ve nefessz bırakıyo ama inan bebişini kucağına aldığında hiç bişiyi hatrlamıyosunn😍
HabibeGlrmr mervec bende ne yazık ki jilet kullanıyorum canm doğumdan önce de kullandm😐 utana sıkıla muayeneleri geciriyordum
mervec HabibeGlrmr bende aynısı olucam ama yapicak bişey yok yani elimde olmayan bişey 😆 bu arafa gözün aydın allah bağışlasın canim
HabibeGlrmr Burcin93 benm nişanm kanlı sekildeydi. Daha sora sancm basladı nişanı bi tıkac gibi düşünün artık açılıyor ve bebişin gelmesi için ilk adım oluyor😊
HabibeGlrmr Sedahoca korkmayın bol bol dua edin 🙏🏻 Rabbim yardm ediyo. O kadar güzel bi duygukii bebş çıktıktan sora ki rahatlık paha biçilemez sırf bunun için bile tekrar tekrar doğrulur 😁🤗🤗❤️