burcu_burcu FerideDuru hahaha bir bu vardı şimdi de kızım sana en güzel hediye diyo sanki kendi taşıyıp doğuracak 😂😂
Babyandmom_ meraklianne1 ayyy keşke😂 Niye ya triplisiniz eşinizin aldığı şeyleri beğenir misiniz, ben şahsen söylüyorum yüzüne karşı bana hediye alacağın zaman sor ne istersin diye vAllahi hevesim kaçmaz gerçekten daha çok hoşuma gidiyor eşim hiç düşünemez ya çok standarttır o yüzden ben o an neyi heves ettiysem söylerim diyorum getirdiğinde de haberim yokmuş gibi davranırım diyorum da adam yemiyor öyle şey mi olur diyor ama gerçekten ben öyle istiyorum😂 Ben de başta bi anlamı olmaz diyordum ama yok tamamen fikrim değişti eşim çok sabit istediğim hediye falan aklına hiç gelmez, önceden göstersem aa bu ne güzelmiş diye onu bile hatırlamaz aklına gelmez o derece😂
meraklianne1 Babyandmom_ benim eşimde hatırlamaz ki öyle söylesem beğendiklerimi filan eşim bazen zevkli bazen zevksiz ama bende düşünceli olsun istiyorum bi çikolataysa çiçekse kendi düşünüp alsın istiyorum ben istesem zaten alırım kendim
Minikannebsr Valla yasak yüzünden evde olduğumuz için bayram sonrası alır herhalde bişiler. Geçen ev için bişiler sipariş ettim trendyoldan annenler günü hediyesi olsun dedi asla ev eşyasını anneler günü hediyesi olarak kabul etmem o zaman bende sana babalar gününde süpürge alırım dedim sustu 😂
lavininannesii Benim ilk anneler günü hediyem az önce geldi🌸eşim değil ama uzakta olan en yakın arkadaşlarım anneler günü hediyesi olarak "bebeğimin ilk kitabı"nı yollamışlar belki trendyolda vs görmüşsünüzdür☺️Bende almayı düşünüyodum çok iyi oldu🥰kızımın teyzeleri sağolsun es geçmedi ilk anneler günümü🥰🥰
Hossada zeytinkiz bana en güzel hediye eve her gün sağ salim gelen eşim cocugum ve birbirimizin mutlulugu icin yaptığımız türlü fedakarlıklar ve aynı evin içinde huzurla aldığımız her nefes hediyedir. Hediye demek bence bu. Maddi şeylerle bunların hiçbirini bulamıyorsun.
Gigy zeytinkiz eşim atlamaz hiç bir özel günü bir şeyler yapacaktır diye düşünüyorum,Allah’ın izniyle yarın doğum var ,pazar günü de 3 günlük taze anne oluyorum ,çok farklı benim için ,bekleyelim bakalım görelim 😍😍🧚🧚🤰🤰
zeytinkiz Gigy yaaaaa cok güzel 🥰 Sağlıkla bebeği kucagınıza alın inşallah sağlıkla büyüsün kesin alır ozman cok duygusal 🥰🤩
Eceee7 zeytinkiz bende dün Ben şimdi anne.sayiliyrmuyum dedim tabi ki ne dedi ama şuana kadar birsey almadi bi saksıda çiçek alsa yeter 😊
Nesityyy zeytinkiz valla akşam adama tiklattim biseyler 😃😃😃Bi baktım 5 dk sonra horluyo 😃😃😃😃😃😃😃😃😃sinirden oldum ama sanmam bisey alsın çünkü birkaç gün sonra doğum günüm var belkide ozaman alır 😃😃😃😃😃😃😃
Bencisuce zeytinkiz ben hiç zannetmiyorum öyle bir beklentim yok. Beklenti her zaman üzer hanımlar unutmayın 😃
Busss_ zeytinkiz geçen sene anneler gününde babamı kaybettim bu sene ve sonra ki seneler için kutlamam diye düşünürken Rabbım bir mucize nasip etti ❤️💜 şimdilik varlığını ve kalp sesini duymam en büyük hediyem oldu ❤️ eşim için bir şey diyemeyeceğim genelde beklentiye girdiğimde olmuyor😀😀
zeytinkiz Busss_ Başınız saolsun Allah rahmet eylesin 😟 inşallah bebeğiniz bu acıyı unutturur en güzel sarılışı ve öpücüğü vererek 🥰
Hatice_ee zeytinkiz ilk anneler gunum ve benim dogum gunum ayni gune denk geliyo esimle tatile gidiyoruz 👶💙
kuyucadisi_liva zeytinkiz benim en guzel anneler gunu hediyem hamile oldugumu ogrenmem oldu.5 haftalik hamileymisim.yeni ogrendim.o ultrason fotografini hic bir hediyeye degismem.Esim cok duygusaldir benim duyar duymaz hemen gitmis birsuru sevdigim seylerden almis. Suanda hediye falan dusunemiyorum.Esimin en guzel hediyesi bana olan sevgisi ve destegi.zaten minik minnagimda rahmime duserek ilk hediyesini verdi.Ama henuz kimseye soylemedik ailemizden.Anneler gununde hem Anneme hemde Kayinvalideme bebis mujdesiyle anneler gunu suprizi yapmayi dusunuyoruz.Ilk hamileligimde dusuk yaptigim icin hepsi cok uzulmuslerdi.simdi cok sevinecekler insallah.
Yaseminahmetlina zeytinkiz İlk önce benim annem misin ? Kızın alsın para vereyim dedi 🙄🤣🤣 Sonra kurban kesip getirmiş en güzel hediye et diye 🤣🤣 Sonra sepetine çok şık bi topuklu ayakkabı eklemiş galiba bebiş doğduktan sonra kendi taşırken yanında giymem için 🤣🤣