Hilalkorkmaz zeytinkiz bende beklenti içindeyim ama bilmiyorum almasada sorun yapmam herhalde ama alsa çok güzel olur 👍
SutlacimiYedimmiBen zeytinkiz oglum pazar gunu dogarsa benim icin en guzel anneler gunu hediyesi olur 😍
mothers_baby2021 meraklianne1 ben direk robot süpürge isterdim 🙈ay çok şanslısınız bence .Doğum günü ve evlilik yıl dönümünde karşıyım bu tarz sorulara ama eksiğim olduğu için bunu aldırtmak isterdim sonrası rahatlama mis gibi tv izle kahve keyfi yap 😊🙈
meraklianne1 mothers_baby2021 canım o öyle diyoda alamaz şuan kredilerimiz filan var evimiz kira bakma o kadar şanslı değilim sadece kocam uçuk bişey seçmem diye zaten öyle diyo 😊😊
mothers_baby2021 Ben eşime hiç öyle şey söylemedim.Kendisi almak isterse alır , almazsa almaz .Hani öyle büyük şey beklemiyorum zaten malum bebek hazırlığı bir sürü masraf yapıyoruz.Bir çiçek bile olsa dünyalar benim olur.Almazsa da canı sağolsun Napalım😊🙈
zeytinkiz mothers_baby2021 bizimde beklentimiz hatırlanmak tabiii bir öpücük bile yeter bakalım kimler neler yaşayacak 🤭
zeytinkiz Mervekarasenol süper böyle eşleri duydukça bak bak neler var deme şansımız oluyor ellerimize örnek lazım 🤭🤗
Fatma272727 zeytinkiz benim ilk anneler gunum deil kizim on yasinda artik minik bir sey ya alir ya yapar 🙂
cicegim_-123 1mervedir haklısınız bi laf vardır ya doğmamış bebeğe don biçilmez diye hediye felan boş önemli olan bebişlerimizin sağlıkla gelmesi 😊🧿
Semashbl zeytinkiz benim bile aklıma gelmemişti 😅 ama keşke yapsa bir sürpriz çok mutlu olurum orası ayrı 🤭 ama çoğunlukla bu kadar ince düşünceli değil malesef o yüzden hiç beklentim yok 😔
zeytinkiz Semashbl amaaaan bizimkilerde öyle çok nadir erkeklerde var düşünce ama her anne özel ilgiyi hakeder 🥰