Sinyoritaaa ElifGunesaltn inşallah öledir yüreğime su serpilsin şöle biii bidaha yiyim sorucam bakalım yediğim neymiş 😄😄
Demetolukcu Sinyoritaaa ben adiyamanliyim ve cigkofteyi kendimiz evde yogururuz hamilelikte tiksindim😂ama disarda satilan cigkofteler etsiz oluyor ve ayricada kisir gbi yapiyorlar bulguru haslayip yoguruyorlar normalde vigkofteyi soguk suyla kendi yogurarak sisirirsin yani demek istedigim bisey olmaz korkma bak benim canimda midye cekiyordu ama saglikli degil diye yemedim
ElifGunesaltn Demetolukcu Benim canımda çok midye istiyor ama onu bende yemiyorum midye tamamen bakteriden oluşan birşey çünkü😞 Ama çiğköfte çok fazla yedim doktorum etsiz olsa sakınca yok demişti. İnanılmaz çiğköfte tüketen biriydim zaten hamileliğimden önce de 😄
Demetolukcu ElifGunesaltn bende yemedim vallaha zaten normaldede saglikli degilmis ki hamilelerde onermiyorlar
cigdmpkr Sinyoritaaa Valla canım ben çiğ köfte hastasiyim yediğim zaman iki tane bol açılı mutlaka yerim eşim ilk baslarda alıyordu simdi bayadır yiyemiyorum sorma nasıl durdugumu çiğ köfte bnm hayatım gibi biseydi 😭😭😭
Enesefe Sinyoritaaa iyi yapmışsın boşver zaten birşey olur mu diye düşünürse n oluyo ne olacak ben ilk aylardan beri canım istedikçe yiyorum çok şükür birşey yok 😉😉
Kadze Sinyoritaaa canım dısarıda etsiz oluyo cigköfteler neden almıyo eşin etli değil ki yiyebilirsin ben her hafta mutlaka yiyorum cok cnm cekiyo cunku
Melikeznar Bugün 15 taneye yakın midye yedim🤦🏼♀️Bilseydim bu kdr zararlı oldugunu gebeliğe yemezdim bütün gün gözümün önünde midyeler duruyor nasıl da yemeden dururum artık bilmiyorum🤷♀️😞
YagmurAnnesi Sinyoritaaa Ben çiğkofte alirken sormuştum etli mi etsiz mi diye. Çiğköfteci etlinin bakteri uretmesi nedeniyle yasak oldugunu söylemisti. Yani eger ki Oses, Adiyaman Çiğköftecisi gibi bir cok yerde şubesi olan bir yerden aldiysan kesin etsizdir.
mucizem61 ben ilk çiğ kofteyi eserdim vallahi heryerde onun kokusu geliyordu yedim vallahi zaten onlar etsiz ne olcakki