Sinyoritaaa Hamiş canlar🙋🏼♀️ yardım edin çoktandır canım midye istiyordu onu aşerdim yedirmediler çevrem doktorlar yasak koydu erken doğum düşük enfeksiyon vs. Olur bakteriyel bir yiyecek olduğundan şimdi de canım çiğ köfte çekti onuda yeme çiğ et var dediler eşimden istedim almadı çocuğa bisey olur diye bende dayanamayıp kendim kaçtım evden yiyip geldim eve iyi mi ettim kötü mü durduramadım kendimi 🤦🏼♀️🙂
AyeglGzkaraKarabulut Sinyoritaaa canım hazırlarda et olmuyoki ben yedim valla ne yapm etsiz olandan canım çok istemişti
busrasahinn Sinyoritaaa hakiki çiğ köftede var canım çiğ et genelde satılanlar etsiz baharatlı bulgur denebilecek tarzda yani bende yiyorum arada 24+5 im
NeslihanPiaAbac Sinyoritaaa ilk üç ay ikisinide çok yedim gözümün önünden gitmiyorlardı.Tazeliğinden temizliğinden emin olduğumuz bir yerden yedim hep.Bir yemeye hepsini yemedim ama belki ishal olurum diye.Çok şükür birşey yaşamadım.Sizde güvendiğiniz bi yerden nefsinizi körleyecek kadar yiyin bence
deletedmom40 Etsiz yiyebilirsin demişti doktorum battalbeyden falan ye aşırıya kaçmadan etli yeme midyeyide bir tane bile olsa ye biyerin şişer
YagmurAnnesi Sinyoritaaa Yaaa kiyamam 😂 İyi yapmissin canim. Dışarıdan aldigimiz hazir çiğköfteler zaten etsiz. O yüzden sıkıntı olmaz. Sadece baharatlardan dolayi biraz bagirsaklarinda sıkıntı yaşayabilirsin miden yanar cok cok 😊 Bende hamileligim surecinde en az 6-7 defa yemisimdir ama etsiz tabiiki..
Sinyoritaaa YagmurAnnesi aaaa gerçekten mi etsizmiydi benim yediğim içim rahatladı 🤗🤗 burda vicdan azabı çekiyorum o an çocuğu fln düşünemedim yedikten sonra aklıma geldi aşerme de felaket bisey 😅
ElifGunesaltn Sinyoritaaa Dışarıda ki dükkanlarda etli satışı zaten yok canım. Bozulma riskine karşı etli çiğköfte satışı zaten yapılmıyor. :)
EbruHafsa Sinyoritaaa vallah bile bile bebegime zarar veren birseyi yemem ama sanirim etsiz yemissindir ondan birsey olmaz zaten 😊
YagmurAnnesi Sinyoritaaa Ben çiğkofte alirken sormuştum etli mi etsiz mi diye. Çiğköfteci etlinin bakteri uretmesi nedeniyle yasak oldugunu söylemisti. Yani eger ki Oses, Adiyaman Çiğköftecisi gibi bir cok yerde şubesi olan bir yerden aldiysan kesin etsizdir.
Demetolukcu Sinyoritaaa ben adiyamanliyim ve cigkofteyi kendimiz evde yogururuz hamilelikte tiksindim😂ama disarda satilan cigkofteler etsiz oluyor ve ayricada kisir gbi yapiyorlar bulguru haslayip yoguruyorlar normalde vigkofteyi soguk suyla kendi yogurarak sisirirsin yani demek istedigim bisey olmaz korkma bak benim canimda midye cekiyordu ama saglikli degil diye yemedim
MTKutay Sinyoritaaa canım ben hamileligim boyunca 5 defa filan yemisimdir canım isterse yine yerim yani ayrıca sucuk sosis salam tuketmeyin diyorlar ama ben ara ara onları da yedim yani
Sinyoritaaa ElifGunesaltn inşallah öledir yüreğime su serpilsin şöle biii bidaha yiyim sorucam bakalım yediğim neymiş 😄😄