veraninannesi1634 Bsra1111111 doğum için hastane seçerken ne gibi şeylere dikkat etmek gerekiyor? Neleri sormalıyız? Yenidoğan yoğunbakım ünitesi yokmuş dedinz ya hiç aklıma gelmemişti. Ebeleri vs nasıl sormam gerek
Ozlemtpl Gulsah_zorlu92 bütçenizi zorlamıyor ve doktorunuzdan memnunsaniz ilk başladığınız doktorla devam etmeniz en güzeli bence 😊 kaçıncı gebeliginiz
Gulsah_zorlu92 Ozlemtpl ilk ve tüp bebek o yüzden biraz korkuyoruz çok şükür zor dönemi atlattık 14 haftalık olduk ama ben gereksiz buluyorum 😂 çok şükür maddı olarak zorlamıyor ama işte boşuna veriyormuşum gibi sonuçta doktor heryerde doktor
Nazharun2808 Mirages şuan Çamlıca medipol yeni öğrendiğim için oraya gitmiş bulundum fakat yeni bir doktor buldum onunla devam edicem inşallah
Ozlemtpl Gulsah_zorlu92 yani evet bi nevi sizde haklısınız ama aynı doktorla ilerlemek bence daha iyi 😊
Nesityyy Tugba_D bende o doktora gittim hamile kalmadan önce beni Az kalsın değer tarafa yollacakti… o zamandan beri onun yanına bile gitmedim… hayatta da gitmem…
Tugba_D fatmacos ben hiç memnun kalmadım filizden beni çok korkuttu böyle pozitif bi doktor değil. Özer bey iyi ali bey vardı o o hastaneye fazla bi doktordu eger uzaga gitmeseydi kesinlikle ona giderdim mükemmel bi doktor
fatmacos Tugba_D ali bey i bilmiyorum ama dediğim ki hastalık hasta ne bileyim farklılık göstere bilir ben memnun olduğum için ikinci hamileliğim ona gidiyorum ama özer bey de iyi evet doğum u yönlendirmesin den çok memnun kaldım kolay ni doğumum oldu
Tugba_D veraninannesi1634 bende barbarostayım yaman tıp merkezine gidebilirsin eray balcan güzel bi doktor kaç haftalıksın ilk gebelik mi cnm