fatmacos Nesityyy yaniok uzun değil ama kısa da değil bebeği haftasına göre güzel inceliyo normal de kalp atışı falan dinletmiyo ama en son gittiğim de yanımda kızımda vardı ablaya dinletelim falan diye öyle dinletti bize
Rabia2934 HilalYlmz bende ona bi kere gittim normalde yan odadaki erkut özkul beye gidiyodum peki memmunmusunuz ve doğumu da orda mı yapıcaksınız?
HilalYlmz Rabia2934 Erkut bey hastaneden ayrılmış, maalesef doğum yok hastanede doğum için hastane bak dedi öyle özel doktor gibi içerde çok durma şansın olmuyor ama her sorduğum soruya cevap alıyorum o yüzden sıkıntı yaşamadım
Nazharun2808 Mirages şuan Çamlıca medipol yeni öğrendiğim için oraya gitmiş bulundum fakat yeni bir doktor buldum onunla devam edicem inşallah
Gulsah_zorlu92 Ozlemtpl ne güzel bende Okan’da Gökçenur Gönenç’e gidiyorum devlete geçmek istiyorum ama eşim izin vermiyor 😟
Ozlemtpl Gulsah_zorlu92 bütçenizi zorlamıyor ve doktorunuzdan memnunsaniz ilk başladığınız doktorla devam etmeniz en güzeli bence 😊 kaçıncı gebeliginiz
Tugba_D veraninannesi1634 bende barbarostayım yaman tıp merkezine gidebilirsin eray balcan güzel bi doktor kaç haftalıksın ilk gebelik mi cnm