Minigimyolda darkblue__ kesinlikle size katılıyorum ruh halinden anlamadığı konusunda ben çok iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum onun yüzünden 2.5 yılm gitti
darkblue__ Minigimyolda ben de dusunmuyorum, herkes alaninda iyi dedigi icin öyle yazdim 2 hafta kendime gelemedim bi sucum gunahim yokken aglatti beni herkesin icinde aklima geldikce üzülürum😪
Pelin__1 Merve_Sa Benim araştırma hastanesinde görev yapan doktor bir yakınım bana gamze hocayı önerdi araştırıp. Doğumu orada yapacağım o yüzden tavsiye istemiştim kendisinden. İlgili ve etik bir doktor olduğuny söyledi
kadriye25 Merve_Sa son zamanlar bazı doktorlar kabul etmiyorlar ya ondan sordum 33 hafta içindeyiz bizde şuanda
darkblue__ Minigimyolda 2 kürtajım var ikisinde de buhara hastanesinde oldu. Özgür hocaya gidiyorum kan sulandırıcı ilac basladik simdiden hamileliğimde de Özgür hocayla devam edecegim insallah 🙏
Varol123 darkblue__ evet evet bu soylediginize tamamen katılıyorum bende tedavi sürecinde bisey sormak istediğimde ben sormadan konuşma demişti
Pelin__1 Varol123 aaa ben de onu çok duymuştum hatta acaba ona mı gitsem doğum için demiştim ama gitsem beni kesin kapıdan kovardı 30.haftada geldim diye 😅
kadriye25 darkblue__ ne kadar yanlış bir davranış sanki babalarının hayrına o işi yapıyorlar aslında bilseler ki insanlar ne umutlarla onların kapılarında bekliyor 🤷🏻♀️
darkblue__ kadriye25 umrunda mi sanki senin neler yasadigin ne yollardan geçtiğin bunların bazi doktorlarin gozunde hic degeri yok .O yuzden Allah merhametli doktorlarla karsilastirsin herkesi
Merve_Sa darkblue__ @Minigimyolda teşekkür ederim tam sıra almadan önce okumuştum başka doktora gittim ☺️
Mermerve Merve_Sa ben pinar hocaya gidiyorum canim cokta memnunum kendisinden ilgili guleryuzlu bi doktor
Merve_Sa Mermerve bende normalde ömer hocaya gidiyorum ama izinli diye bi seferlik başka doktora göründüm