Rumi123 Babyyyymother üzüldüm ama şükür siz bebekle iyiyseniz sorun yok🥰 Rabbim sağlıkla kavuştursun, olsun dinlenmiş olursunuz 😊
Babyyyymother Rumi123 Amin Allah razı olsun suan iyiyiz çok şükür insallah sonuna kadar da gideriz. 🙏
Rumi123 Babyyyymother evet ilk defa aynı haftalarda olan bir postta buluştuk sabitleyebiliyorsak sabitleyelim🥰 ara ara durumlarımızı sorarız minnaklarla🧸😊
Sisiko Rumi123 ay merhaba bende 27+2 deyim aylardır bakıyorum diyorum ya benimle aynı haftalarda kimse yok mu diye şuan hepinizi kucaklayasım geldi 😭🥺🥺
Babyyyymother Rumi123 adminler sabitliyor sanirim etikeleyince onlari yada postu gördüklerinde yorumda fazlaysa sanırım tam emin değilim 🤷♀️🙈😁
Rumi123 @zeytinkiz merhaba🥰 bu postta tüm hamişler aynı haftalar denk geldi rica etsem sabitleyebilir misiniz? Post silinmesin ara ara hamişler ile iletişim kurmak istiyoruz da 😊🥰
Babyyyymother Rumi123 iyi yaptın umarım olur en azından haberleşiriz bende birsey olduğunda hemen paniklemem ne normal ne değil anlayamıyorum çünkü 🥰
Rumi123 Babyyyymother dimi ama Google amcaya yazıyoruz ama bir sürü şey çıkıyor en azından o durumu yaşayan aynı zamanları paylaşan biri ile konuşmak daha iyi olur🥰
Rumi123 Sisiko telatabiler gibi sarılmak geldiii🥰 illa ki ya bir hafta önde ya geride kalıyor denk gelmiyordu bugün iyi denk geldik maşallah 🥰 🌸
Babyyyymother Rumi123 orası direk öldürüyor zaten 🤭 cok korkunç şeyler yazıyor ya ben arastirmiyorum Google dan paniklememek için 😁
Rumi123 @HappyMom postumuzu sabitleyebilir misiniz? Aynı hafta hamişler bir araya denk geldik de🥰 kucaklaşmamız yarım kalmasııın😊🧸🎈
Rumi123 Babyyyymother genelleme yaptığı için korkutuyor insanı , o yüzden buraya giriyorum çoğunlukla bizim haftayla uyumlu biri birşey yazmış mı bize yakın durum var mı diye insan acemi olduğu konuda bir nefes istiyor sanki🥰