Ankara_06_ 5.haftada başladı mide bulantım 9.haftamda bitti şükür 🥰 uykusuzluk 2 hafta olur diğer haftalar olmaz 🤷🏻♀️ uyuduğum zamanda 9.10 saat nerdeyse uyurum şuan 20+4′uz mide yanmam 1 haftadır var iştahım hep çok iyiydi 🥰 bel ağrılarım kasik ağrılarım olmadı 🎀 saçlarım gereğinden fazla hızlı uzadı 😂 eşki tatlı yeme isteğim çok ❤️ hiç yorgun olmadm hep ayaktaydim nerdeyse iş bile yapsam yorulmadm diyebilirim 🧚🏻♀️ mide bulantilarim hala yok şuan kokulara dahi hassasiyetim 11.12 haftalıkken kayboldu 😍 14.haftada seyirme hissettm 🌺 17.haftada çok hafif bir şekilde pıt pıt şeklinde hissettm şuan tekmelerini çok net hissediyorum çok hareketli hep olduğum yerde vurur durur 🌸🙈 karnım aşağıda ve sivri 🎀 vücudum hariç sadece göbeğimde tüylenme oldu 😁 ve göbeğimdeki çizgi 10.haftada belirginleşti 💖🌿 göğüs ucumdaki siyahlık fazlalaştı ve baya büyüdü 🤷🏻♀️ ayaklarım gereğinden fazla soğukken vücudum ve ellerim herzamn yanıyordu 💁🏻♀️ yüzük testim erkek , maya takvimim erkek , Çin takvimi kız çıkıyordu 🎀 hamile kalmadan önce rüyamda ikiz kız bebek görmüştüm hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğim boyunca 2 defa erkek gördüm 🌿 Ben hep kız hissediyordum Ve doktorum bugün kız olduğunu söyledi şükürler olsun rabbim bu duyguyu bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah çok güzel bir anı çok güzel bir duygu 😍💖🌸🙈🌺🥰🧚🏼♀️💖