Ankara_06_ bademsekeri42 Anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. Hayırlısı bakalım ikiside canımız ciğerimiz.
PurpleTail Ankara_06_ bunun cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama hiç midem bulanmadı koku hassasiyetim olmadı bunu söylediğim de herkes erkek o zaman demişti erkek çocuğu rahat gecermiş falan… sonuç erkek 😏bu arada hiç tatlı aşermedim full ekşiydi o tutmadı mesela..
Zhraaltun Ankara_06_ kizimda hc bseym yoktu ne mide bulantisi bede baska bsey ama bunda erkk bni bitrdi saydgn hersey vat🥰😁
[silindi] Ankara_06_ suruyo bacim dogum gecem sabaha kadar kusmustum yanmisti agla agla maaf olmusti. 2 dk bile uyumadan doguma gittim bide 🤣
Ankara_06_ [silindi] Valla korktuğum başıma geldi, kusmuyom kusmuyom dedim o da başladı berbat oldum iyice.
tgb1321 İki cinsiyetin gebeliğinide yaşadım ilki ikiz ve kızlar ikinci gebelik erkek ikisindede de ilk 4 ay kusma bulantı devam etti. Cinsiyetle alakası yok hormonal bir durum😉
[silindi] Ankara_06_ havuc elma iyi geliyor kusmami tek kesen oydu az bisey limon skiyodum havucada cok iyi oluyodu kuzum onun sayesinde ayakta kaldim kurtuldum gerci 4 ay sinra cok şükür