Ozgeyagiz Kızlar Doğumu Ağustosa Denk Gelen Kaç Kişiyiz Sıcaklarda Zor Olucak Allah Hayırlısını Versin ☺️
Gulsurmeli Ozgeyagiz Benimki de temmuzda olacak bende daha rahat ederim diye düşünüyorum kışın sanki biraz daha zor 🤭😁
Ozgeyagiz Gulsurmeli yazın sıcaklığı Terlemesi cam açamamak ceyran olmaması için malum yeni dogan b3bek olunca evde temkinli davranmak gerek zor olur Nem ter sıcak Allah hepimizin evladını saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin ❤️
Ozgeyagiz Seyma46-46 Saglıkla dogsun inşallah neresi orası bende geleyim 😁 bizim. Buralar sıcak oluyorrr
Ozgeyagiz DenizSayer Öylede Böylede Kapandık Evlere 😔 Bebişlerimiz saglıkla dogsunlarda Biz Analara Sıcaklar vız gelir diyelim 😁
kukiveannesi Ozgeyagiz benim ki Eylül en zor günlerim sıcağa denk gelecek hamileyken ve antalyada yaşıyorum 😕
Uykucu2307 Benimde ağustos 4 üne tahmini doğum. Şimdiden hararet basıyor suyun içinden çıkmak istemiyorum. Allahım ne yapcam bilmiyorum. Antalya da yaşıyorum bide.
mucizem09_ Ozgeyagiz aahh antalya gibi biyerde yazin bebek dogurmak hamilelik gecirmek kotu nemden sicaktann bunalim geciriyor insan 😏😏😏😪😪
Uykucu2307 mucizem09_ aynı ben. Pencere açık üstümü bile örtmuyorum sabah kalkınca ter içinde duruyorum. Allahım yazın ne yepicam. Baharda böle olursak