badehandeyldz Benim ikinci sezeryanım gün verdi doktorumuz 38+4 doğuracam inşallah 🙏 Kızım kasım doğumlu oğlum Mayıs olacak yaz bebeleri hakkında tavsiyesi olanları bekliyorum 🙈
Cansu-13 Flower3 doktoruma özelikle ikizler Burcu olmasın dedim 19 mayısa alarak işimizi garantiye aldık😂😂
Danlacan Flower3 ben kurtaramıyorum 😣😣 26 Mayıs tahmini doğum tarihi..bir hafta erken doğurmak için her gün koşu yapcam 😂😂😜
Flower3 Cansu-13 hahah benim ikizler olacak valla ilk gebelik oğlum normal 40 haftayı doldurursa 6 Haziran🤪
Min23 Cansu-13 burçlarla aram pek yok ikizler burcunun bebekleri nasil oluyor ki merak ettim isteyeni duymadım daha 😀biraz bilgi verebilir misiniz
Cansu-13 Min23 yeğenimden biliyorum hiç iyi değil 😂çok çabuk karar değiştirebiliyorlar eşya olsun ya da farklı birşey çok isteseler bile elde etikten sonra Çok çabuk sıkılıyorlar çok konuşmaya bayılırlar 😂
Min23 Cansu-13 😀😀cok teşekkür ederim🥰🙏🙏 benim bebeğim.de ikizler burcu olacak bakalım bizi neler bekliyor sağlıkla gelsinler inşallah ❤
Cansu-13 badehandeyldz ikinci kızımda sabah 8 de ameliyata alınmıştım bunda da erken istiyorum akşama kadar toparlanmış olurum
Hat_ice badehandeyldz Aynı gün inşallah benimde ikinci sezeryanim lakin ozamana kadar beklerse oğluşum 💙😊