Sumus Aycha merhabalar ben muhabbet hanıma muayene oluyorum gayet anlayışlı her sorduğuna cevap veren çok iyi bir doktor tavsiye ederim çok konuşup boş konuşmuyor ama size de verilecek bilgileri veriyor gayet memnunum ben cok tatlıdır kendisi. Bir de seymin hanım var o da çok iyi bir doktor
Aycha Sumus Merhaba, bir sorum daha olacak; ultrason cihazının görüntü kalitesi nasıl? Nisa Hastanesi’nde her doktorun muayene ücreti aynı değil galiba bu sebepten acaba ultrason cihazları mı farklı diye aklıma takıldı. Teşekkür ederim.
ceyliiiiii Aycha necla hanımın cihazı eski diğer iki doktorun yeniydi ama cihazla alakalı değil ücret farklılığı doc dr ve doktor öğretim üyesi daha farklı ücretleri
Sumus Aycha valla benim sigortam yoktu 150 TL ye muayene oluyordum hatta bir gün doktorum yoktu seymin habiam muayane oldum aynı fiyatti şuanda sigortam var hiç sormadım ne kadar fiyat ileriki haftalarda gidince ne kadar olduğunu öğrenecem. Bu arada ayrıntılı ultrasona girdim 610 TL ye gayet güzel geldi bana ama bilemiyorum ama daha iyileri var mı yok mu herseyi gayet belliydi
Sumus Aycha pardon normal ultrason cihazını sormussunuz ben ayrıntılı yi sordunuz sandım. Çok kötü değil degil yani devlettekiler eski oluyor devlete de gittim çünkü
Yenianneadayi2208 Yektakusunannesi Nisa hastanesinde Asiye hanımı çok öven var ama ki hastası çok olduğundan muayeneleri kısa tutuyormuş ve bir kısım hastasının burada şikayetlerini okumuştum bu yüzden bende. Size o hastanede Necla Ülker i tavsiye ederim her gittiğimde 10 15 dk ayırıyordu bana.Doğumda değilse de max 10 dk bekliyordum. Oldukça naif bir hanımefendi ama özel numarasını vs vermiyor.Kendiaine ulaşmak biraz zor.
Yektakusunannesi Yenianneadayi2208 teşekkür ederim :) ben Semra Çapar a gidiyorum oda kendine özel muayenehane açtı Bakırköy’de bizzat tüm sorun şikayetlerde kendisi ile İletişime geçiyorsunuz tavsiye ederim 🥰
Yenianneadayi2208 Yektakusunannesi Ben Burak Özköse ye gidiyorum.İlk gebeliğimde gitmiştim nisa ya.Gidecek arkadaşlara tavsiye olur 😊 tşkler
Cigdemozcan Yektakusunannesi ben mürvet hakyemeze gidiyordum oranın en eski doktoru tavsiye ederim ama randevu bulmak zor, fatma ersan hocada iyi bir doktor