Yektakusunannesi Merhaba güzel anne adayı ablalarım arkadaşlarım , yenibosnada olup gidip memnun kaldığınız doktorları önerir misiniz ben doktor Asiye uzuna gittim ama hiç memnun kalmadım, kendi doktorum özel yer açmış şimdi doktor önerinizi bekliyorum
badeilemerve Yektakusunannesi canım ben ilk zamanlar gittim oraya asiye hanıma ve fatma hanıma ama memnun kalmadım ikisini de denedim özellikle ama olmadı ilgisiz geldiler bana muayenede bile hemen kısa kesip yolladılar falan ben 13. Haftadan sonra değiştirdim bir ara orada muhabbet hanımı oneriyorlardi illaki gideceksen ona bak istersen
Nznesn Yektakusunannesi muhabbet hanımı da beğeneceğinizi sanmıyorum. Ben Asiye hanıma da gittim 2 kez. Asiye hanımı beğenmediyseniz muhabbet hanımı hiç beğenmezsiniz benim görüşüm🤷🏻♀️ Hastane değiştirebilme ihtimaliniz varsa esenler medipolde Burcu aydın boyama çok ilgili çok güleryüzlü birisi
Nilerkanc Yektakusunannesi Merhabaaa :) orda çalışmış bir hemşire olarak mürvet hanımı öneririm. Bilgisi ve tecrübesi baya iyidir. Ama doktorum çok konuşsun benimle sıcak kanlı olsun derseniz memnun kalmazsınız. Fakat hastasıyla ilgilenir ve çözüm odaklıdır ☺️
Yenianneadayi2208 Yektakusunannesi Nisa hastanesinde Asiye hanımı çok öven var ama ki hastası çok olduğundan muayeneleri kısa tutuyormuş ve bir kısım hastasının burada şikayetlerini okumuştum bu yüzden bende. Size o hastanede Necla Ülker i tavsiye ederim her gittiğimde 10 15 dk ayırıyordu bana.Doğumda değilse de max 10 dk bekliyordum. Oldukça naif bir hanımefendi ama özel numarasını vs vermiyor.Kendiaine ulaşmak biraz zor.
Yektakusunannesi badeilemerve aslında o hastanede kolay kolay doktor da beğenmedim çünkü gerçekten ilgisizler medicine a bakıyorum orayı araştırmadayım suanda
Yektakusunannesi Nznesn gerçekten hastane arıyorum ama çevremde bana yakın olan Bağcılar ve güneşli var 😖
Aysun1990 Merhaba , Yenibosna nisa hastanesinde fatma hanıma gidiyorum , yarım saat konusuyoruz her muayenede, cok sıcak kanlı ve ilgili. Bana da kendisini arkadaşım tavsiye etti ve memnum kaldım devam da ediyoruz
Aysun1990 Yektakusunannesi inanın ki arkadaş tavsiyesi ile gittim memnun kalmasaydım devam etmezdim. 15 haftalığım devam etmeyi düşünüyorum 😊
momiesbaby Yektakusunannesi oradaki doktorların birkaçına gittim hiç memnun kalmadım. Nisada Necla hanıma gidiyorum çok memnunum.
badeilemerve Yektakusunannesi ben medicanaya gidiyorum yavuz aydin doktorumun adı 13. haftadan beri gidiyorum şu an 30. Haftadayım memnunum. Medicine de arkadaşım gidiyor o da memnun derya hanımdı gittiği doktor ama soyadını hatırlamıyorum🌸
Yektakusunannesi momiesbaby 1 doktor u daha önerdiler ona da sizin önerdiğinize de gideceğim inşallah biri güzel olur da devam ederim 🌸
badeilemerve Yektakusunannesi ikisi de bahçelievlerde canım medicine ve medicana farklı hastaneler isimleri baya benziyor 🤪🤭
MerakliAnne61 Nilerkanc cok konussun benimle sicak kanli olsun ama srzeryanda tecrubelide olsun dersek farkli bir isim.verebilir misinz :)
Aycha Nilerkanc Merhaba, Dr. Muhabbet ve Necla Hanım hakkında da bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
ceyliiiiii Aycha merhaba ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde necla hanıma tavsiye üzeri gittim ama çok kısa kesip hiçbir konuda bilgilendirme yapmayan bir bayan soru soruyorsun verdiği cevaplar şaka gibi yani ben memmun kalmadım hastane olarak da iki doktor daha denedim ama son olarak hastaneyi değiştirdim
Sumus Aycha merhabalar ben muhabbet hanıma muayene oluyorum gayet anlayışlı her sorduğuna cevap veren çok iyi bir doktor tavsiye ederim çok konuşup boş konuşmuyor ama size de verilecek bilgileri veriyor gayet memnunum ben cok tatlıdır kendisi. Bir de seymin hanım var o da çok iyi bir doktor