HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamilelik Döneminde Kilo Yönetiminizi Sağlayın! Hamilelikte Fazla Kilo Almamak İçin İpuçları” başlıklı blog yazımız yayında! Hamilelik Döneminde Ne Kadar Kilo Alınmalıdır? Yeterli Besin Alınması İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler Detaylar Linkte! 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2021/05/04/hamilelik-doneminde-kilo-yonetiminizi-saglayin-hamilelikte-fazla-kilo-almamak-icin-ipuclari/ Sizler kilo kontrolünüzü nasıl sağlıyorsunuz? Hadi biraz konuşalım😍
banuahmet HappyMom 68 kilo ile hamile kaldım 4 aya kadar 4 kilo verdim sonra tekrardan aldim simdi 6 aylik hamileyim 72 kiloyum
Ayseguloklu 4 aylık hamileyim henüz iki kilo aldım bugün kontrole gittiğimde tartıldım 64 le hamile kaldım 66 oldum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek 🙈😊
Melek3 Ayseguloklu bende 3 aylık hamileyim zayıflıyorm -2 buçuk 😅 ama göbek ileri marş nereden gidiyorsa kilo
Adaaa34 Ayseguloklu Bende sizin ayınızda +2 kilodaydım aynı kiloda hamile kalmıştım.Şuan 33.haftadayım 9 kilo oldu toplamda.Öyle deli gibi iştah artışı yok ama bakalım kaçla kapatcaz 😄
Zehracan13 Melek3 ilerde kesin alacaksın 😀 ben de 4 buçuk aylıkken 6 kilo vermiştim şuan +8 olarak geri aldım sağlıklı olsunlar inşallah 🥰
Bsra1111111 Melek3 hahahahahahh bende 58dim halen oyle 3 aylik oldum benim göbekte benden önce gidi verio
nez10 Melek3 bende ikizlere gebeyim tedavi falan dde ken kilo aldım 78le kaldım 2.5kilo almısım cok mu acaba
Mzyyn27 Senaemil doğum konusunda doktor ile konuştunuz mu ? Bende 73 ile hamile kaldım. 7 aylık hamileyim 78 oldum. Acaba kilodan dolayı normal doğum yapamazsın felan der mi ki ? 😞 Boyum 167.
Minyam Senaemil başlangıç kilomuz aynı 25. Haftada 78 im umarım sizin kilonuzda sonuna gelirim bende 25. Haftada kaç kiloydunuz hatırlıyor musunuz?
Gpekyk Senaemil bende 72 ile kaldım boyum da 170 20 haftalığız 80 e gider diyorum daha almadım ama Nası 80 kilolar ☺️
Didonutella Senaemil sonunda ya 🤣 şu başlıklara ne zaman girsem yok 2 kilo aldım yok 5 kilo verdim. Her defasında psikolojim bozuluyordu. Sanki mankenlik yarışması. Kilo aldık işte ben daha 29. Haftamdayım ve 10 kilo aldım nerdeyse. Aslında normal ama bu başlıklar yüzünden psikolojim bozulcak az kaldı.
Melek3 Zehracan13 😂eminim ki çok fazla alacagimdan aşırı mide bulantım vardı hiç bişi yiyemiyordm yeni yeni yemeye basladm artk alirm yemeye başladığımdan beri direk yanaklarm bile çıktı
Ceyloh Math hiz demisken 13+5 deyim, 58 ile basladim 66 yi zorluyorum 😬 karnimi gorenler 6 aylik saniyor
sevgisari Ben de 3 aylık hamileyim 2 kilo aldım malesef sürekli evde olmaktan ve hareketsizlikten dolayı malesef. Canım sürekli makarna istiyor 😔😔
EceZ sevgisari ben de geçtiğimiz haftalara kadar sürekli makarna istiyodum 🙈 4 ay bitiyor 1.5 kilodayım
Zeynep067 Mzyyn27 Benimde korkum var bu yönde ya bende 73 ile hamile kaldım henüz 6 haftaligim ama çok korkularım oluştu
Selohamile Mzyyn27 niçin yapamayasınız kilodan dolayı sezeryan önerilecek insanlar ciddi kilo sorunu olanlar 1110-120 üstü gebeler siz isteyin yeter ki
Mucizesinibekleyenacemianne Mzyyn27 ilk doğumum 89 kiloyla normal dogum oldu. doktorunuz kandirmaya calisirsa kanmauin yani🤗 simdi de 67yle 2.hamile kaldim fazla kilomu veremeden. ilkinde cok aldim bunda almamaya niyetliyim bakalm. 9 haftaligiz -2 kilo verdim
_Busra1 3.5 aylık hamileyim 5 kilo verdim :( şu an 53 kiloyum bir an önce mide bulantıları bitip sağlıklı kilo alımına geçmek istiyorum 🙏🏻
Babyandmom_ _Busra1 ben de 12+5 haftalık yani 3 aylık hamileyim -6 kg vermişim maalesef, hamilelikten önce normalde çok iştahlı biriydim hamile olduğumu öğrenince kesin çok alırım dedim ama boyum 1.72 68 kiloydum şuan 62yim maalesef😒
Mzyyn27 Zeynep067 İnşallah korktuğumuz gibi olmaz. Daha sonrada sağlıklı bir şekilde veririz bu kiloları 🙏🏻
Leylakkk Zeynep067 kendinizi boşuna strese sokmayın benim bir arkadaşım 76 ile hamile kaldı 12 kilo aldı gayette güzel bir sekilde normal doğum yaptı biraz hamileliginiz ilerleyince bil yürüyüş 36 haftadan sonra plates topunda hareketler nefes egzersizleri yapın
Aysee21 Ezgihnm yok halbuki hiç durmaz ağızim çok yiyorum bebeğe yaramış yediklerm kilosu çok iyi olması gerektiğindn