lunaaa GamzeBaz senin tam da olmasi gerektigi gibi olmus yumurtlama da cok belirgin cikmis mis gibi ertesi gun fe catlamis ooh temiz🤪bende hala yok bugun de tek cizgi idi 😬
Pcosluhayat lunaaa Bence ben de işe yariyor, birkaç arkadasimdan da duydum. 😂 Yaptiktan 2-3 gun sonra yumurtlama goruyorm muhakkak en iyisi reglken baslamakmis ama ben bittikten sonra yaptim. Ebru Ceylan in videosu bence dene ne kaybedersin ki 🤩
lunaaa Pcosluhayat alla alla bi bakiim ben de o zaman suna🤪ama gec kalmis olmaz miyim bugun adetten itibaren 15. gunum bugun de yumurtlama yok bu arada🤪yinr huzunlu ve silik bi tek cizgi oldu sadece t ide hayallerde kaldi yine😂
lunaaa Burcu-2910 pcoslularda genelde oyle oluyo diyolar ama pcos var mi🤪kiz tavuk olsan iyi yumurta verirdin seni alan yasardi heey masallah 3 gun yumurtlama neeey🤪😂
Pcosluhayat lunaaa benim de geçen ay ikinci çizginin epey boynu bükük kaldi 🤣 18. Gün basladim ben ve 23.,gun yumurtlama oldu . Asil gec kalan yumurtalarimiz biz degiliz😂 Deneyin deneyin cok faydasi oluyor
GamzeBaz KubraAydin bide Bn mart ayında kürtaj oldum. Canm sende düsük VS var.mı ondan kaynaklı da olablr
lunaaa KubraAydin 29-30-2 t baya belirgin gibi yine sanki o gunler yumurtlama da 3unde catlama olmua gibi daha silik olmus farkinda misin😬
GamzeBaz KubraAydin 29 Nisan adetten kacıncı günün oluyor bide hngi marka senin yumurtlaman 14 15 günde olmalı testler bazen kırmızı olmuo net 29 Nisan yumurtlama gibi gldi bna
Mom850 GamzeBaz https://resimyukle.io/r/Olh8xDzv0C 18. Gün bugün ama sabah uzayan bir akıntı geldi ve sağ yumurtaliga ağrı giriyor ara ara