KubraAydin lunaaa valla ben bi türlü göremedim ama sanırım biraz geç başladım o yüzden adetten sonra 10. Günümde başladım hep orta kırmızı renkte gördüm sonra silikleşmeye başladı
Pcosluhayat lunaaa Diğer aylar 15. Gün oldu ama bu ay 13.gun basladim nasip 23.guneymis🤣 bi macun kullandim sanırım onun etkisi yarabbi regle ne kalmıştı zaten 23.gun ne😂
Mom850 lunaaa 18 nisanda adet olmuştum 23 nisanda bitti ve hemen teste başladım adetin ilk gününden sayılıyor galiba o halde 17. Gün hala yumurtlama görmedim ve yumurta tzmbelligi var zaten 😔
lunaaa KubraAydin kiz senin t cizgin cok belirgin cikmis ki😬hatta soyle diyim sanki 3-4 mayis givi catlama olmus da diger gunler yumurtlama gibi cikmis🤪😂sen bi de benimkini gor haline sukredersin dur aticam🤪😂
lunaaa KubraAydin https://resimyukle.io/r/yvMWaoNHkC baksana benim hep boyle cikiyo o kadar silik ki t cizgisini gectim c bile silik gor yani ahahahaha😂😂
lunaaa Pcosluhayat ay gercekten 23. gun nedir ya😂zaten regle ne kalmis sunun surasinda di mi😂15.gun candir bak o ideal 😂
Pcosluhayat lunaaa ortada bulusamadik bu ay bir türlü 😂kahramanimizi diğer ay ne bekliyor bakalim goriciz 🤣 yumurtlamadan ümidimi kesmistim yine de sag olsun kirmadi geldi😂🤪
lunaaa Pcosluhayat evet ya yine gelmis iyi🤪 benimki gelmeyecek bu sefer sanki oyle geliyo bana🤪hic bi yumurtlama belirtisi vs de yok🤪
Pcosluhayat lunaaa Sag olsun sereflendirdi,🤣 Yumurtlama masaji yapıyor musun? Gelir gelir durtmek lazim arada 😂
lunaaa Pcosluhayat burada birkac kez yazana denk geldim ama hic yapmadim🤪hatta alla alla yumurtlama masaji mi varmis bi de dedim icimden guldum youtubedan baktim ama yapmadim ya😬bisey diicem bu yumurtlama masaji ise yariyo mu ki cidden durtmem icin onerilerine acigim😂
lunaaa KubraAydin inan senin yine daha normal🤪en azindan c cizgin de t cizgin de cikmis bende t cizgisinden eser yok c bile silik😂ben de anlamadim hay sansima😂
Mom850 lunaaa o videoya tekrar bak altındaki yorumları oku cidden faydasıni gören çokmuş yumurta tzmbelligi olan lh fsh çok yüksek olanlar bile hamile kalmş yumurtlamaları olup masajı düzenli olmasa da yapıyorum ama 17. Gün hala yumurtlama yok 😂
Pcosluhayat lunaaa Bence ben de işe yariyor, birkaç arkadasimdan da duydum. 😂 Yaptiktan 2-3 gun sonra yumurtlama goruyorm muhakkak en iyisi reglken baslamakmis ama ben bittikten sonra yaptim. Ebru Ceylan in videosu bence dene ne kaybedersin ki 🤩
lunaaa Mom850 yumurta tembelligi oldugunu nereden anliyosum ya da biliyosun peki benim de 14.gun bende de yumurtlamadan eser yok birkac gunde olur senin benim bu ay sanki hic olmayacak gibi ya🤪
lunaaa Mom850 alla alla yarin mutlaka bi bakarim e sana niye fayda etmedi madem🤪belki birkac gune olur du bakalim kimisi 21.gunde falan goruyomua ya ne bileyim🤷♀️ bende de tik yok merak ediyorum olmayacak mi bu ay acaba diyorum ama yumurtalama olmasa adet olur mu ki🤪😂
Mom850 lunaaa yumurtlama her ay olur ki Doktorum söylemişti pco yani yumurta tzmbelligi var demişti yani bende her ay yumurtlama olmuyor
lunaaa Mom850 e yumurtlama her ay oluyosa sende nasil her ay yumurtlama olmuyo pko olanlarda mi her ay yumurtlama olmuyo bilmiyorum ondan soruyorum 🤗