Omay0707 Ggzdtpl 2 gün de bir teklarla bence 4 gün olmış yarın ver bende 10 gün vermedim düşükşe sonuçlandı değerim megersem yükselmemiş farkında olsam üzülmezdim fazla belki de o yüzden bence vermelisin
Ggzdtpl Omay0707 10 unda doktor randevum var gebelik testi yine yaptım silik çizgi iyice koyulaştı inşallah bir sorun çıkmaz
Yaseminnsefaa Omay0707 şu an sadece folikasit verdi doktorum. Progestanı tüp bebek için kullanmıştım ama bunda bir şey vermedi.
gozdekrks Smk evet adet sancısı gibiydi ki hala var bende hamile olduğumu öğrenmeme ragmen. Tek şüphe ettiğim.sey sag kasikta baskı oluştu bende degisik sislik ve vücut sicakligim 10 15 gundur yüksekti ateşim yoktu ama sıcaktım hep
Gzde_14 Omay0707 bende hastalanmadim gecen ayin 3 de 5 de oluyodum olmadim sadece kasik ağrisi var birde affedersiniz sarımtırak akıntim arada beyaz akintim oluyor ama hastaydim gecen ay hap filan ictim acaba onlar etkiler mi
Selinselinselin Tugbaysma yani aslında istiyordum ama şimdi değil hazır olmanın zamanı yok sanırım😂 rahata alışmadan hep birlikte buyuyeceğiz 😂
Tugbaysma Selinselinselin evettt bende korkuyorum bakamam doğum falan ikisi zor olur diye ama içimde degisik bi mutluluk var
Smk gozdekrks bende 1 haftadır asırı şişlik var hiç boyle olmadım gıguslerim asırı acıyor alev alev yanıyor vucudum ama umutlanmıyorum bakmıyorumda belimde yanma kasıklarım agrıyo sürekli gerginimde hayırlısı inş🙏 Gözün aydın canım seninde.Benim olursa muciZe okur zaten bu ay🙏