Yenihesap Aysun1983 ben hep kontrole gitmek istediğim için her şeyi erkene çekmeye çalışıyorum bebeği görünce rahatlıyorum sonrasında ultrason gününü iple cekiyorum 😅
Aysun1983 Yenihesap bizim ki hiç göstermiyor ki yüzünü hep eli yüzünde 😀gitsekte pek göremiyoruz teyzesi 😀
Prettywoman91 Yenihesap canım doktorum bana bir liste vermişti en iyi peritanaloglar bunlar diye. Listeye baktımda Şişlide de Recep has varmış bir araştır onu istersen
Yenihesap Prettywoman91 banada coook yakın yüksek ihtimal ona giderim 🌸 ilgin için çok teşekkür ederim 💞
Babybe Prettywoman91 Merhaba, dün gittim ben Altan Bey’e önce bi kağıt verdi bu rapor değil akşam gelecek dendi sonra akşam aynı kağıt geldi. Rapor verdiler mi size
Prettywoman91 BeyazHanim çok sevindim doğru seçim yaptığıma :) yorumlara bakarak ve evime yakın olduğu için tercih etmiştim bende :)
Yenihesap Aysun1983 yesin onu teyzesiii😍😍 maşallah sağlıklı olsun da artık yüzünü doğduğunda görürsünüz
Prettywoman91 Babybe ben daha gitmedim ayın 20 sinde gidicem. Söylediğiniz şeyi tam anlayamadım. Kendi doktorum detaylı raporunu bana da gönderirsin demişti. Ben randevu aldığım zaman telefonda sordum sizle paylaşıyoruz dedi asistanı. Sizle sonuçları paylaşmadı mı yani ?
Morvy Yenihesap ben bağdat caddesinde zeki şahinoğlu ya gittim nakit 500 tl ödedim normal doktorlar yapmıyor ya radyoloji yada perinatolog. Perinataloglar bu işin uzmanı benimde gittiğim doktor perinatologtu
TugceSmile Morvy benim kendi doktorum yaptı özel muayenesinde ama tahmin ettiğim ve çevremde duyduğumdan daha kısa sürdü 15 -20 dk gibi. Tüm organlar incelendi ve zayıf olduğum için rahatça görebildiğini o nedenle çok uzamadığını aktardı doktorum. Sizin ne kadar sürdü acaba nelere bakıldı
Morvy TugceSmile benimde fazla sürmedi ortalama 15-20 dk sürdü. Doktorun yanına girmeden önce sekretere sordum hatta nekadar sürüyor yaklaşık 30 dk demişti. Ama doktor bizimde herşeyimizi hemen görebildi sanırım ondan kısa sürdü. Bende zayıfım yani hala hamile kaldığım kilodayım belki ondan olabilir dediğiniz gibi.
oglumubekliyorumm Yenihesap Küçükköy - asya sağlıkta kendi doktorum değil başka doktora gönderdiler orda 2 kere yaptırdım 390 ₺
Yenihesap balbocegim27 ahhahahahahahhahaha valla kalbimi okumuş bi ara eşime diyordum ucuzsa eve alalım mı diye 🤣🤣
Babybe Prettywoman91 Bana işlem sonrası bir kağıt verildi bu rapor değil aksam atılacak dendi. Gün icerisinde telefonuma fotoğraf ve videolar atıldı bir de elime verilen kağıdın aynısı. Bende yazdım rapor atmadınız diye cevap veren olmadı. Yani size attığımız rapor falan da demediler
idiloska Prof Atıl Yüksel’e gittim detaylı için, bebeğimin tek böbreğinin çalışmadığını öğrenince arada ona da kontrole gidiyorum. Şişli Pangaltı’da özel muayenesi var.