Ozge20ulu Yenihesap doktorun uzmanlık alanı perinatoloji ise kendi doktorunda yapabilir , Devlette yapıyor ama sıra alması imkansız Anadolu yakası 329 basliyo 1500 kadar var canım ama 320 de normal kadın doğumcular bakıyor🥰
Aysun1983 Yenihesap başka doktor bakıyor genelde perinataloğ oluyorlar ben Ocak ayının ilk haftası yaptırmıştım fiyat 600′dü
Prettywoman91 Yenihesap arkadaşların dediği gibi peritanologun yapması gerekiyor. Bende ayın 20sinde gidecegim Altan Cebeci’ye ücreti 750 tl canım.
BeyazHanim Prettywoman91 Çok aşırı iyi bir doktor Doğru tercih yapmışsınız. Bende ona gittim ne dediyse doğru çıktı. Ben ama 650 TL vermiştim zam gelmiş herhalde :)
Rabiabektas1 Yenihesap perinatoloji olarak aldım ama mutlaka detaylı ultrason yazması gerekiyor doktor o gün sadece detaylı ultrasonlara zaman ayırıyormuş bu arada 182 yi arayarak alın mhrsde mobilde gözükmüyor
BeyazHanim Yenihesap Bu doktora farklı şehirden bile gelen var , yani imkanınız varsa tavsiye ederim bende . Bende gittim, memnun kaldım :)
Prettywoman91 Yenihesap canım doktorum bana bir liste vermişti en iyi peritanaloglar bunlar diye. Listeye baktımda Şişlide de Recep has varmış bir araştır onu istersen
Busraa89 Yenihesap ben İstanbul da Ali Ekiz e yaptırdım çok memnun kaldım 600 TL nakit Ataköy towers ta yeri
Yenihesap Aysun1983 bende dayanamadım neredeyse 18 haftaya randevu alacaktım bekleyeyim en iyisi 20 ye kadar 😅
Aysun1983 Yenihesap bana da çok erken gelmişti aksine ama doktorum 20/24 arası yapılabilir aynı hastanede kendi bildiği perinataloğ a yönlendirdi yoksa ben 23/24 gibi giderdim galiba 😀
Prettywoman91 BeyazHanim çok sevindim doğru seçim yaptığıma :) yorumlara bakarak ve evime yakın olduğu için tercih etmiştim bende :)
Yenihesap Aysun1983 ben hep kontrole gitmek istediğim için her şeyi erkene çekmeye çalışıyorum bebeği görünce rahatlıyorum sonrasında ultrason gününü iple cekiyorum 😅