Mmelikee Kızlar mrb hastane çantamızı hazırlıyorum eksik veya fazla varsa soylermisiniz? Bebek icin; 1. Tulum takim 2. Hastane çıkışı : ic dis zibin sapka eldiven alt esofmen onluk battaniye 3. Hastane çıkışı 2 tane icerigi aynı 4. 15 adet prima bez ve islak mendil 5. 5 tane agiz mendili 4 cift corap 6. Bir uzun bi kisa kol citcitli badi 7. Ayriyetten eldiven 8. Bebeğe Pijama takimi atlet eldiven Anne için; 1. 2 adet pijama takimi 2. Depend kullan at pedli kilot 10 lu 3. 1 Emzirme sutyeni 1 desteksiz sutyen 4. Iki adet atlet iki adet kilot 5. Terlik çorap 6. Gogus pedi
Etak86 Mmelikee ben yeni Sezeryan ile Doğum yaptım.yatarken su içmek içmek çok zor oluyor o yüzden yanına pipet alabilirsin. Ayrıca gecelik giymek sezeryandan sonra daha rahat oluyor çünkü doktorlar Doğum sonrası sürekli kontrole geliyor altı çıkarıp giymek çok zor olur ameliyatlıyken
MTKutay Mmelikee canım mutlaka yelek koy hava sıcak evet ama usume çok oluyormuş ayrica sabun havlu zemzem hurma kirli poseti çıkışta giyecegin kıyafet kapaliysan kendin için oyali yazma bebegin yüzüne örtmek için tülbent emzirme onlugu bunları da ekleyebilirsin
gizemgnll Mmelikee canım coğu kullanılmıyor bile, bi gece yatıp cıkıyosun zaten, bebişe ssadece bi takık hastane cıkısı yetiyor, eve gelince değişmiştim ben üstünü, hastanede de bütün gün önü düğmeli gecelik giydim, çıkarken alt üst takım giydim
Mmelikee Ebrar34 sariligi arastrcam cnm doktorlar sari tulbent onermiyomus bnde tam bilmiyorm zaten bebek sarilik geciriyo bide sari ortuluo dahada tetiklio diolarmis bilemedm bnde
Etak86 Mmelikee istekli sezeryan oldum ama iyiki olmuşum çünkü kistlerim varmış Doğum anında ortaya çıktı ve kist ameliyatı da oldum.
Gis Mmelikee aynen oyle. Sari ortu yansumadan dolayi sariligi fark etmeyi engelliyor. Tamamen yanlis inanis
Firdevssaim Mmelikee kuzum ayse onerin kitabinda okudum sarilik icin sari yazma oneiyor dogrulugu varmis yani
MTKutay Etak86 canım kac günde ayağa kalktin yani kendini idare edebilecek seviyeye geldin sali günü istekli sezeryan olacam cok korkuyorum perişan olurum diye
Etak86 MTKutay bende çok korkuyordum ama ameliyat hemen geçiyor hatta hiçbirşey hissetmedim (birde ben bu yaşıma kadar serum bile bağlatmamış biriydim) hastaneden çıkarken ayağa kalkmış yavaş yavaş işlerimi görüyordum ancak tamamen iyileşmek yaklaşık 10-15 gün kadar sürüyor birde benim ağrı eriğim biraz düşük o yüzden biraz uzun sürmüş olabilir.
Tulindrn Kızlar yeni doğan bez aldım bugün ama eve gelince farkettim 2 buçuk kilo yazıyor üzerinde çokmu küçük olurki
Arzuuu Sarı örtüler tamamen hurafedir arkadaşlar çocuğu hemen emZirmediğimiz zaman sarılık olma ihtimali artar
Mmelikee gzemtum muslin ortu almadm ama battaniye hastane cikisinin icinde vardi iki adet zaten koydum cnm