a_burcu_bur giresun çok ilgili, içten, samimi bi bayan. Bana huzur vermişti, bi de ayrı bi güven 🥰 ama Tuzla’da oturduğum için Okan pahalı geldi, mercanda vs başka hastanede de tüp bebek merkezi yoktu. İnternetten de yorumlara bakınca dedim hadi bismillah 🤲😂
minikbirisi giresun merhaba Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah 🤲 öncelikle bende 2.5 yıl sonunda gebe kaldım eğer yumurta rezervinin iyi ise öncelikle devlet hastanesini denemenizi tavsiye ederim maddi manevi yıpranmamak açısından 😊 özellere de gittim çok meşhur olan görüştüm ancak tamamen ticari anlamda konuştuklarını gördüm önce devlette şansımı denemek istedim İstanbul eğitim ve araştırma hastanesi Süleymaniye kadın doğum polikliniği infertilite bölümü Gülşah ilhan ve şener Yalçınkaya ya gittim ikisi beraber çalışıyorlar araştırma olduğu için bütün herşeyiniz çok ayrıntılı araştırılıyor malum herşeyi de devlet karşılıyor. 2. Aşılama da gebe kaldım. Hem 2 aşılama denenmesini hem de önce devlet hastanesi imkanlarının kullanılmasını tercih ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız tez vakitte
giresun minikbirisi amh 3.15 cikti doktor yaşına göre rezervin iyi dedi kalitesini bilmiyorum 😊 bende şimdi Kocaeli Umuttepe baslıcam bakalım hayırlısıyla devlette 2 aşılamadan sonra tüp bebek dimi?
giresun minikbirisi birde aşılama için ben adetin 3. Günü mü gideyim işyerinden izin almak sıkıntılı biraz. Bide kaç ay arayla aşılama oluyor?
EsrSvm Nesityyy Gözünaydın canım ❤️ Bende eğer tüp bebek le denemek zorunda kalırsak kendisine gitmeyi düşünüyorum
Nesityyy EsrSvm hiç düşünmeden gide bilirsin canım 🤲🏻Allah Mehmet hocadan razı olsun 🤲🏻❤️Ben şiddetle herkeze tavsiye ederim 🤲🏻🤗
minikbirisi giresun aslında 3 aşılama 3 tüp hakkınız var ama 3. Aşılamayı bazı durumlarda tercih etmiyor doktorlar kişiden kişiye göre değişiyor
minikbirisi giresun hayır eğer bütün testleriniz yapıldıysa bütün tedavi planlandiysa adetin 1 günü gidip ilaçlarınızı almalısınız, 2.gun ilaçlara başlamanız gerekiyor. Ama tedavi planlanmadiysa daha önce gitmeniz gerekir
minikbirisi giresun ben ilk aşılamadan sonra 1 ay ara vermek zorunda kaldım. Çünkü kistim olmuştu onun geçmesini beklemek durumunda kaldık sonra tekrar başladık. Oda kişiden kişiye göre değişiyor hemen başlayan da var 1 kaç ay bekleyen de var ben ara verilmemesi taraftarıyım çünkü tedaviye ara verdiğimiz ay bir ay iki ay derken biz bakıyoruz 9 ay geçmiş o süre içerisinde belki de olacak ama biz oyalaniyoruz daha büyük pişmanlık
giresun minikbirisi ben tüm testlerini yaptırdım şimdi tekrar randevu Alicam muhtemelen aşılama ile başlayacağız ozaman adetten önce mı gidip ilacimi alayım diyorsunuz?peki ilaçtan kaç gün sonra aşılama başlıyor? Eğer kist vs bişi olmaz ise peş peşe yapıyorlar doğru mu anladim.bende peşpeşe yapılma taraftarıyım bakalım doktor ne diyecek
minikbirisi giresun bence geç kalmamak için adetten önce gidin derim önceden herşeyi konuşur ilaç recetenizi alırsınız sonra zaten doktorunuz söyler hangi gün başlayacağınızı, yumurtanızin kaç günde büyüyeceğine bağlı yani 11 günde yumurtası büyüyen de var 17 günde büyüyen de var. Kişiye göre değişiyor tamamen mesela bir arkadaşımın da 4 yumurtası büyüdüğü için aşırı yükleme yapılmaması açısından ara verilmişti
giresun minikbirisi ben şimdi adetten önce gidip recetimi yazidiricam adet olunca kullanicam sonra tekrar gidicem yumurtan göre aşılama karar vericekler dimi? Yani 1 ay içinde 1. Aşılama biter sanirim
minikbirisi giresun 15 gün içinde gitmiş oluyor 15 günde test için bekliyorsunuz. Aşılama kararı kesin alındıysa kesin yapılacaktır aşırı derecede büyük bir sorun yoksa doktorun sizi çağırdığı günlerde gidip yumurtanizi kontrol ettireceksiniz ona göre ilaçlara devam edip ya da etmeyeceksiniz