aydasmge sağlıkla kavuşun inşaALLAH yavrunuza ,ALLAH yardımcınız olsun 🌸🙏🏻

Arifcaninannesi 35 haftalığım sancımı durduramıyorlar taşikardim ve nabzımda çok yüksek geliyor. Çatı muayenesinde açıklık yoktu bugün tekrar muayene edecek duruma göre doğuma alacağını söyledi 😌

Arifcaninannesi Allah razı olsun 🙏 ilk doğumum olacak biraz endişe biraz heyecan biraz korku derken inşallah atlatacağız 😌 sadece panik atağım olduğundan zorlanıyorum ve pandemi sebebiyle yanıma kimse de gelemiyor 😔

aydasmge bebegin kaç kilo canım. Doktor bu haftada dogum için bisey söyledi mi. Benim de erken dogum riskim var da

aydasmge Allaha emanetsin inslah ona guvenen kimseyi mahzuna uğratmamistir rabbim yanindadir inslah dogum olurs abized ehaber ver saglicakla yanina gelir inslah

Gizem957 Benim başından bu yana planlı sezaryen idi dün de kontrol için gelmiştim. 35 haftalık olduğunu fakat bebeğin kilosu ve boyu yaşıtlarından birazcık önde dedi. Sonra çatı muayenesi ve nst çekildi. Nst çok yüksek çıktığından hemen yatışımı yaptı ilaç tedavisine başladı ama buna rağmen sancım düşmedi doktor tam gelişmesi için 37 ye kadar ertelemek istemişti fakat sanırım böyle olmayacak öğlen ki çatı muayenesine göre karar vereceğini ama bebeğin kilosu ve boyundan ötürü doğduğunda küveze vs girmez solunumu da iyi olursa dedi