Sanırım doğuma alınacağım. Korku heyecan herşey birbirine girmiş bulunmakta 😭 Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
Erken doğum
aydasmge amin canim rabbim hepmize sagikla kucagina almayi nasip etsin
aydasmge Kac haftaliksin cnm☹️
aydasmge Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bir ayazda doğum yaparsınız inşallah 🤲
Aryam-15-15 amin rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🙏
3uncuyeAnneOluyorum amin inşallah Allah razı olsun 🙏
Arifcaninannesi 35 haftalığım sancımı durduramıyorlar taşikardim ve nabzımda çok yüksek geliyor. Çatı muayenesinde açıklık yoktu bugün tekrar muayene edecek duruma göre doğuma alacağını söyledi 😌
aydasmge cnm korkma inslah bisey olmaz dualarimizdasin
Arifcaninannesi Allah razı olsun 🙏 ilk doğumum olacak biraz endişe biraz heyecan biraz korku derken inşallah atlatacağız 😌 sadece panik atağım olduğundan zorlanıyorum ve pandemi sebebiyle yanıma kimse de gelemiyor 😔
aydasmge Allaha emanetsin inslah ona guvenen kimseyi mahzuna uğratmamistir rabbim yanindadir inslah dogum olurs abized ehaber ver saglicakla yanina gelir inslah
aydasmge sağlıkla kucağına al canım yavrunu 🥰
Gizem957 Benim başından bu yana planlı sezaryen idi dün de kontrol için gelmiştim. 35 haftalık olduğunu fakat bebeğin kilosu ve boyu yaşıtlarından birazcık önde dedi. Sonra çatı muayenesi ve nst çekildi. Nst çok yüksek çıktığından hemen yatışımı yaptı ilaç tedavisine başladı ama buna rağmen sancım düşmedi doktor tam gelişmesi için 37 ye kadar ertelemek istemişti fakat sanırım böyle olmayacak öğlen ki çatı muayenesine göre karar vereceğini ama bebeğin kilosu ve boyundan ötürü doğduğunda küveze vs girmez solunumu da iyi olursa dedi