[silindi] lentil kod aldım kodla bakarım artik e nabizdan falan bizim sağlık ocağındakiler biraz ukala değişikler yani bişey sormaya gelmiyor umarım bekledigime deger . Güzel sonuç olacaksa hayırlısıyla . Cumartesi ye kadar yine beklerim ama işte bilemiyoruz
Esma__ Saglik ocaginda yapilan testler e nabizda cıkmiyom labbimde cikiyor bi kod yaziyolar bakardiniz cumayi beklemezdiniz
[silindi] Esma__ koddan kastiniz barkodun üzerindeki numara dimi canım ? Barkodumu aldım ordan kontrol ederim sürekli nerden cikarsa
aeh [silindi] evet benimki devlet hastanesinin sonuç kısmına yansımıştı , bölgeden bölgeye uygulama farkı var mıdır bilmiyorum ama bi bakarsınız
[silindi] aeh bakarım bakarım tabiki bilmiyordum bende ordan çıkacağını her yerden bakarım artik heyecanla 😀🙈
mucizebebek03 [silindi] niye o kadar geç ki hemen öbür güne çıkması lazım hatta bazı sağlık ocaklari erken verilen tahlilleri aynı gün çıkartıyorlar
[silindi] mucizebebek03 valla anlamadım yasakla mi ilgisi var anlamadım. Baya geç yaa Perşembe dese yine anlicam cuma çıkar ama yine de Perşembe kontrol edin dedi 4 gün nerdeyse
Esma__ [silindi] yok ben hemşireye rica ediyorum bir kağıda yazıp veriyor doktorada söyleyebilirsiniz
mucizebebek03 [silindi] Beta beklemek sıkıntılı 😃günü bırak saat geçmez ki rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH 🤲🏻😘
Dilekcnkn [silindi] Genelde aynı gün öğlenden sonra 4-5 civarı çıkıyor bakarsınız inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ☺️
[silindi] mucizebebek03 yaa o zaman sen de dua edersen çok sevinirim hamilelerin duası kabul olur Allah’ın izniyle 🙏 çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
[silindi] Pambix aynen iftardan sonra aklım başıma gelince bakarım artik 🙈 inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏
UraSsmom [silindi] Genelde 2 günde çıkuyı sağlık ocağında ven o yüzden özelde vermiştim 1 saatte almıştım
[silindi] Meryemce92 bende bugün den baslicam çıkıp çıkmadığını kontrol etmeye sanmıyorum cumayı neden bulsun sağlık ocağında kac kişi kan verecek 1 günde hatta 9-10 arası kan aliniyormus sadece . Bence çıkar gibi bugün ama insallah bekledigime deger 🙏