99sumeyya Ayla2 ben duz yatinca cok hareketleniyor. Galiba oyle rahat edemiyor hemen uyaniyor😂 bide bebek anne sakin kalinca uyanırmış sessiz ortamda . Ama anne herket ederken bebegin suyu hareket edince bebek o sekilde daha uyuyormuş. Bendede oyle sakince oturdugum zaman hemen uyaniyor. Parmak uclarinla dokun seslen kulaklari oluştu duyar seni😇
Ayla2 99sumeyya deneyeyim bakalım ufacık hareketlerini duyunca nasil mutlu oluyorum 😍 RABBIM HERKESIN BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞALLAH
Melekfurkan patuli bende de oluyor canım ama buradaki yazıya göre normalmiş yalancı sancılar olabiliyormuş ama şiddetli ise doktoruna sor bende 22+3 deyim
Kuben patuli Keşke burdaki olumsuz detaylı tecrübelerini okumasaydım diyorum uyuyamadım hep aklıma geldi 🤦
Nelmali 99sumeyya aynısıyız ama ben kızımı bekliyorum 💕 basta zaman çok hızlı geçti de şu son bir hafta geçmiyor sanki içimdeki cadı da sabah akşam tepiniyor uyu artık diye yalvartıyor 🙈
99sumeyya Nelmali valla bana ilk zamanlar daha zor geçiyordu. Cunku 3 buçuk ay bulantım kusmam oldu. O zamanlar daha zordu simdi daha kolay. Belki bebiş hazırlığına başlasak daha kolay olur
deryakircicek Slm bamişler ben de 20+4 olduk ve şuan covid geçiriyoruz kızımla ama Perşembe artık karantinamız bitiyor çok şükür ve cuma kontroşümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz gelişimi hakkında
99sumeyya deryakircicek Rabbim yardımcınız olsun. Sağlık sıhhat versin inşallah. Cok zorladimi hamileyken
Kuben patuli Adet sancısı gibi mi nasıl ? Eğer öyleyse arada bana da vuruyor. Rahim bağları gerildikçe oluyor. Rahim iyice yukarı çıkıyor ya ondanmış , ağrı sırasında hemen uzanın geçiyorsa bir sorun yoktur inşallah. Ama tabi doktorlara bildirmeyi unutmayın
Eda5858 99sumeyya bizde 20+3 bende gün sayıyorum vaalla hıc zaman geçmiyor kızım olacak Allah’ın izniyle sağlıklıca gelsin bebişlerimiz
Animes 99sumeyya aynı durumdayız bende 22.haftamdayım, zaman geçmiyormuş gibi geliyor, hele de ilk gebeliğim nasıl olacak devamında merak ediyorum çok. Kısmetse tahmini doğum tarihim 3 Eylül 💙
patuli Kuben içini ferah tut allah korusun aksiliklerden hepimizi canm. Etkileneceğin şeyleri okuma 😳
Animes patuli rahim büyüyüp geliştiği için olabilir dedi doktorum, benim de göbek deliğimde oluyor ağrı, magnezyum hapı verdi onu içiyorum. Sanki iyi geliyor gibi☺️ istersen doktoruna sor belki önerir kas ağrısıysa.
Animes 99sumeyya yaa keşkee 🤣 bazen düşünüyorum daha mayıs var haziran var temmuz var… Koca 3 ay 😅. Neyse sabrın sonu selamettir derler ya, inşallah önce sağlıkla sonra kolayca zorlanmadan su gibi doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza 😍
deryakircicek 99sumeyya halsizlik ve çok yoğun bir öksürüğüm vardı. Yemek bile yapamadım ve iştahımın kapanması beni çok zorladı yemek yiyemiyordum inşallah birşey olmaz ☹️
Nelmali 99sumeyya bulantı kusma 13.haftaya kadar ayaga kalkamadım yarı uyur yarı uyanık geçti 🙈 hareket edebilmeye başlayınca da acısını çıkardığım için çabuk geçti ama şimdi evdeyiz ve çok sıkıcı 😖 alışveriş için hala çok erken geliyor bana sanırım doğuma giderken yoldan alacağım 😂😂
99sumeyya Animes Ağustos varrrr😂 Başkası hamile kalinca sanki 2 gun sürüyor bi bakiyorum telrar hamile. Ama kendi basima gelince hiç geçmiyor ya😂
Animes 99sumeyya ben ağustosu unutmuşum 🙈 günler geçmiyor sanki tek tesellim içimde kıpır kıpır olması, annee ben buradayım bak büyüyorumm az kaldı demesi 😍
BuglemveMucizeninAnnesi Merhaba biz de kızımla 20+5 olduk. Uygulamaya göre tahmini doğum 16 Eylül gözüküyor. Ama sezeryan olacağım için daha önce olacaktır. Bugün doktor kontrolumuz vardı. 350 gr cık olmuş bizim hanım. Detaylı raporumuzu gösterdim. Hersey yolunda çok şükür. Geçen hafta fıtıkdan dolayı acillik olduk. Kaskatı kesildim resmen. Ama şuan iyiyiz şükür. İlk kizimda fıldır fıldır gezdigimden zaman nasıl geçti anlamamıştım. Şimdi malum corona-karantina derken eve tikildik bana da geçmiyor zaman.