99sumeyya Kızlar bana zaman geçmiyor sanki. Bu 20 hafta nasıl geçecek. 18 eylül doğum görünüyor. Çok sabırsızım. Oğlumu kucağıma alıp doya doya öpüp koklamak istiyorum. Siz neler yapıyorsunuz cinsiyetleriniz neler?..
metehaninannesiii 99sumeyya bizde 20+1haftaligiz oğlumla 20 eylül doğum gözüküyor valla bana da zaman çok çabuk geçiyor gibi geliyor ne ara büyüdün sen oğlum diyorum mesela 💙🥰
Cerenmete_ 99sumeyya Bizde 20+5 olduk bende kızım için sabırsızlanıyorum zamanında inşallah sağ salim alırız kucağımıza evlatlarımızı ☺️🌸
Nelmali 99sumeyya aynısıyız ama ben kızımı bekliyorum 💕 basta zaman çok hızlı geçti de şu son bir hafta geçmiyor sanki içimdeki cadı da sabah akşam tepiniyor uyu artık diye yalvartıyor 🙈
kayaebru9088 Ekim 2 gözüküyor ama belki erken gelirse Eylül olur bizimde 😂18+3 aynen banada zaman gecmiyor yarısı bitmiş nerdeyse ama ikinci yarı gecmicek gibi geliyor insana nedense halbuki herşey çok cabukm olup bitiyor sağ saglim gelsinler de bir bakmisiz kocaman olmuşlar 🥰
99sumeyya kayaebru9088 Hamile kalmadan önce erteliyorduk hamileligi. Simdi hamile oluncada keske daha önce olsaymış simdi doğururdum kucağıma alırdım. Evim bebek kokardı diyorum. Hamilelik uzun geliyor😂 sag salim gelsinler de erken gec farketmiyor aslında
Ayla2 19+2 den merhaba 19 eylul sezaryen olacagim Allah nasip ederse bizdede zaman geçmiyor bi de hamilelik.basinda sekerim çıktı diyet insulin günleri geçiriyoruz sağlıkla dogsun b3bislerimiz inşallah peki hareketleri nasil hissediyorsunuz
99sumeyya Ayla2 Benim oğlan kıpır kıpır. Hele ultrasyonda görünce şaşırıyorum. Ac karnına olsam bile hep hareket ediyor maşallah. Suan zaten hep hissediyorum. Rabbim doğumlarımızı kolaylıkla yapmayı nasip etsin inşallah
Ahmetefeee Bebek hareketlerini hissediyor musunuz bizde 20 olduk hala tık yok sanki ayakta yürürken bir toplanma hissediyorum ama anlamıyorum ☺️
99sumeyya Ahmetefeee Ben hareketlerini 17 de hissetmeye başladım ama haftada 1 kere falan. Sanki içimde birsey kayiyordu. 19 dan itibaren artık hergün hissediyorum. Hareket ediyor kasiliyor toplaniyor. Zaten kasilma ve toplanma 20. Haftalarda görünürmüş. Hatta bazen eşimle otururken uyuyor bebek. Parmak uclarimla dokunuyorum sesleniyorum. Uyandiriyorum onu herketlenmeye başlıyor dönüyor falan. o kadar eğlenceli 😂 esimde elleme çocuğa uyusun diyor😂😂
99sumeyya Cerenmete_ amin inşallah. Kendimle yakın hamilelikler görünce köylumu görmüş gibi oluyorum :)) 30 lar bana suan hayal gibi geliyor.
Ahmetefeee 99sumeyya sizinki baya erken oynamış aslında benim de 14 haftalık hissettim ikinci gebeligim ama bu aralar hissetmiyordum 2 günden beri sağ tarafında tiplaniyor ama baya yukarıda normal mi acaba
Ayla2 99sumeyya b3n o kadar hissedemiyorum ultrasonda kipirdiyo ama normal midir ara ara hissediyorum kilom da var o yüzden olabilir mi
Cerenmete_ 99sumeyya bende öyle oluyorum insan seviniyor hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah vaktinde zamanında ☺️
99sumeyya Ayla2 kiz mi erkekmi. Erkekler daha hareketli oluyor genelde. Bence cok normal 24. Haftaya kadar hissetmeyebilirmisiz. Bide ilk hamilelikse normaldir. Kilon varsada olabilir. Ben henuz 1 kilo aldım hamilelikte sen peki
Mery103 @99sumeyya Aynıyız canım benimde 20+3 kızım olacak ☺️ ben 18 mayısı bekliyorum detaylı ultrason için o yüzden geçmiyor bana da 😊
99sumeyya Mery103 bende haftaya gidicem detayliya henüz randevu almadım. Suan tek eğlencem hastaneye gidip bebişi görmek 😂😂
Yonca0218 Mery103 20+3 18 Mayıs benimde detaylı var :) inşallah yine güzel haberler alırız. Herşey yolundadır
Ayla2 99sumeyya doktorum erkek dedi ama bayram sonrasi komtrole gidecegim bi daha bakalim dedi ben seker oldugu icin 7 kilo verdim diyebilirim ikinci hamileliğin 9 yaşında oğlum var pit pit şeklinde hissediyorum yada bisey vuruyo gibi ama sur3kli hissetmek istiyorum ara ara bas3n hissetmek.icin yatıyorum bazen kendiliğinden kipirdiyo ama doktorum hers3y yolunda dedi işte.biz anneler biraz merak ediyoz
99sumeyya Ayla2 ben duz yatinca cok hareketleniyor. Galiba oyle rahat edemiyor hemen uyaniyor😂 bide bebek anne sakin kalinca uyanırmış sessiz ortamda . Ama anne herket ederken bebegin suyu hareket edince bebek o sekilde daha uyuyormuş. Bendede oyle sakince oturdugum zaman hemen uyaniyor. Parmak uclarinla dokun seslen kulaklari oluştu duyar seni😇
patuli 22+3 kabul müüü😊😊 bu haftalarda sancısı olan varmı acaba, iki gündür 1 dk bile sürmüyor bi iki kez sancı vuruyor, korkuyorum. Duruma göre doktora gideceğim
Kuben patuli Adet sancısı gibi mi nasıl ? Eğer öyleyse arada bana da vuruyor. Rahim bağları gerildikçe oluyor. Rahim iyice yukarı çıkıyor ya ondanmış , ağrı sırasında hemen uzanın geçiyorsa bir sorun yoktur inşallah. Ama tabi doktorlara bildirmeyi unutmayın
Animes patuli rahim büyüyüp geliştiği için olabilir dedi doktorum, benim de göbek deliğimde oluyor ağrı, magnezyum hapı verdi onu içiyorum. Sanki iyi geliyor gibi☺️ istersen doktoruna sor belki önerir kas ağrısıysa.
Trkncm patuli ben de 21+4 teyim. Benim de çok kasım sancım oluyor şu 2-3 gündür. Ben de çok korkmaya başladım🤷🏼♀️🥺