esinaltintaas zeynepemiromer Bana her gün olmuyor ama arada olduğunda süt içiyorum, yoğurt yiyorum yada bir meyve yiyim hemen gözlerimi kapatıyorum 😂
zeynepemiromer esinaltintaas ah ne güzel ya maşallah bana her gün oluyor ve saatlerce gurulduyor boşver ip uyusam uyuyamam ağrısından midemin yiyip yatsam duruyo😁
Csm zeynepemiromer valla ben su içiyorum bastırmak için, birde erkenden yatıyorum kahvaltının hayaliyle. 🤣 gece asla bir şey yemem👍 birsürü takviye ilaç vitamin vs alınıyor, gebelik boyunca açlık hissi çok normal 😎
Elif0801 zeynepemiromer ekmek arası domates peynir yeşillik 😂istisnasız her gece yiyorum çocuk peynir domates olarak doğacak diyorum en sonunda 😁
zeynepemiromer Elif0801 ay sorma benimde canım çok çekiyor onu hep gözümün önünden geçiyor her gece 😀😀
zeynepemiromer Nundiyebiri kepekli galete alayım bende yada kepekli ekmek hep beyaz ekmek tüketiyorum
Elif0801 zeynepemiromer Yiyin gitsin o zaman küçük bı ekmek de olsa 🤭 ben öyle yapıyorum aklımda kalırsa ve aç karnına asla uyuyamam çünkü 😂
Nundiyebiri zeynepemiromer valla bizler şeker hastası olunca bimde var ekmekle değilde galeta ile daha lezzetli oluyor
Yetgineslihan zeynepemiromer süt kaynatıp içiyorum hem tok tutuyor hem güzel uyutuyor yanına kuru meyve yada bisküvi de olabilir