zeynepemiromer 1hmsranne değil mi birde hepsi kilo gerçekten ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama midem hep aç hep istiyo nasıl neyle doyuracağımi şaşırdım artık 😁
34_21_23 zeynepemiromer ay ben ramazanın başından beri eşimle sahur yapıp yatıyorum şaka gibi fazladan bi öğün yiyorum ama dayanamıyorum 🙊🙊
zeynepemiromer Nelmali evet ya midemi ilk kez hamilelikte hissettim hiç mi hiç acıkan biri değildim şimdi bi değişik 😊
zeynepemiromer Rusen96 genellikle hep süt denilmiş ben sütü sabah saatlerinde içiyordum yanlış saatmis artık geceleri😁
Nelmali zeynepemiromer bende de tam tersi oldu oburlukta sınır tanımıyordum her şeyi yerdim şimdi acaba yesem midemi rahatsız eder mi diye resmen aç geziyorum 😖
34_21_23 zeynepemiromer al benden de o kadar 😀 bütün hamilelik boyunca dikkat ettim tam buğday yedim. Ramazan geldi herif eve sıcak pideyle geliyor gelde dayan 😂 bide gece üfff bütün emeklerim boşa gitti 😂
zeynepemiromer Kimkibu evet canım herkes sütü demiş iyi feliyor demek ki hiç bu saatlerde icmemistim erken içerdim ben
Kimkibu zeynepemiromer sabahta içiyorum ben aksamda günde 2 bardak içiyorum bence sabahıda ihmal etme.. süt ve süt ürünleri zaten bebeğin kemik gelişimi içim çok faydalı😊
Rusen96 zeynepemiromer sabah saatlerinde vitamin ilaclari icildigi icin onun etkisini azaltiyor diye duymustum o yuzden uyumadan önce iciyorum hem uykuya yardimci oluyor
zeynepemiromer 34_21_23 ah oda kötü etmiş 😁😁işin zor canım gerçekten insan frenleyemiyor kendini 😂😂 ben mutfağa girmeye korkuyorum canım herşey istiyo 😁
zeynepemiromer Nelmali ay hiç kilo almazsın kesin ne güzel ben istiyorum ki bebek alsın gelisimi iyi olsun ben almayayım ama zor ben çok alırım gibime geliyor 😂😂
zeynepemiromer Kimkibu hiç sütü sevmiyorum ki canım zorla bir dikiste bitiriyorum oda mecbur diye ama içmek de zorundayız işte 😊
Kimkibu zeynepemiromer o zMan zor işte ben zaten severdim süt yogurt peynir vs hamile kalınca dahada bi aşık oldum resmen sürekli 3 öğün yesem içsem bıkmam o derece🙈
zeynepemiromer Kimkibu ay ne güzel keşke öyle olsam sütü seveyim yeter peynir falan yiyorum da süt icemiyorum😊