tontirik @Ulkukaracam ya sivilce ve tüylenme erkeklik hormonundan kaynaklı olduğu için bende bebem erkekte o yüzden ben erkeklik hormonunu çok salgılıyorum da o yüzden yüzüm böyle oldu diye düşünüyorum. Bilemiyorum ne kadar doğru sjdjsh görecez artık😂 yoksa kız annenin güzelliğin alır derler biliyorum. Ama erkeklik hormonu da sivilce ve tüylenme yapar. Kafam karışık 🤔
kkuubbrraa Ulkukaracam oğlumu 12 haftalıkken öğrendim kızım hep sırtı dönük dururdu 19. haftada öğrendim
Ferqane SalihaTelli Ulkukaracam salam mən 12 + 5 getdim usm cinsiyyet oğlan dedi ama yanlış ola bilir dedi doktorum sizce oğlandmı ?
Seddos Ulkukaracam 12. Haftada gerçeğe en yakın sonucu alırsınız gibime geliyor. 10. Haftada erkeğe benziyor dedi bana doktor. Rüyalarımda hep kız görüyorum çevdemde iki kişi dışında hepsi kız diyor. Önce sağlık tabi ama 🙏🏻 Perşembe günü 13 hafta olacak ikili test var daha kesin bir şey söyler diye düşünüyorum artık 🤷🏻♀️🥰
Ulkukaracam Seddos 10. Hafta çok erken ama bence şimdi %80 %90 bişey söyler haber bekliyorum ozaman 😍
Sinem1234 Seddos banada 10+4 te erkeğe benziyor dedi doktor 12+2 de kıza benziyor dedi 16.haftada söyleyecek sizin de benim gibi olmuş sanki merak ediyorum sizinkini🥰
Seddos Ulkukaracam Selamlar, haber bekliyorum demiştiniz, 12+6 dayım. Kız görüyorum 🌸ama bir sonraki muaynede kesinleşir dedi doktorum. Ne düşünmeliyim bilemedim 🥰 Emin olamadım 🤷🏻♀️ Sizin belli oldu mu?
ozgei Ulkukaracam 12+5te ikili taramam yapıldı, %90 erkek dedi, ama bence %100 biz bile çok net gördük 😬
2inciannelik MuhammedMirhan ciddi misin 😦 çok kötü oldum şu an Allahım … iyi misin şimdi . Çok üzüldüm rabbim sabır versin