Merve055 Ulkukaracam 12 ve 16. haftada kesin bı şekilde erkek demisti doktor 20. Haftada kız olduğunu öğrendik
Elfcm Ulkukaracam gönlümden hep öyle geçiyor ama sonra sağlıklı olsunlarda diyip gönlümden geçene eşim müdahale ediyor 😂 öyle olunca da kendime kızıp düşünemiyorum birşey 🤭
Seferiyehatun Ulkukaracam bana bu haftada yüzde 80 kız dedi, 15. Haftada erkek olduğu kesin dedi ve erkek oldu
MuhammedMirhan 2inciannelik sağol cnmm ya 5-6 güne yakındır koyu kahverengi akıntım var dün aşırı çok oldu, doktorum watsaptan ilaç yazdı kullan geçmezse Salı günü mutlaka gel dedi, ve geçmedi bu akşam da pıhtı şeklinde kan geldi çok az ama çok tedirginim yarın sabah hemen gidecem inşallah
Ulkukaracam MuhammedMirhan bence sabah erkenden acil gidin Allah korusun bişey yoktur inşallah ama yine hemen aksatmadan gidin 🙏🏻 Çok geçmiş olsun ya
MuhammedMirhan Ulkukaracam bilmiyorum bende tam olarak yarın gidecem inşallah kötü bişey çıkmaz ☺️☺️☺️
MuhammedMirhan Ulkukaracam sağol cnm bnmm evet doktorum geldiği gibi gidecem hap ta kullanıyorum ya inşallah kötü bişeu olmaz , bnm kızım var iki yaşında sürekli kucağımda sürekli karnımın üstünde omdan dolayıdır diye düşünüyorum
tontirik @Ulkukaracam bende 1 kere erkek bebek doğurmuşum onu gördüm. Bide tüylenme ve aşırı sivilcelenmem oluyor. Öğrenir öğrenmez çıktı yüzüm kırmızı benekle dolu. Biri geçmeden diğeri çıkıyor. Abartısız söylüyorum 20-30 tane vardır ajdjshhs. Bunlarda beni erkek bebekten dolayı diye düşündürüyor 😌
Gigy Ulkukaracam ikili tarama testini detaylı olarak perinatolog ile yaptırdım o zaman öğrendim ve yanılma olmadı 😌pozisyon, doktor deneyimi ve cihazla alakalı aslında ,çok değişen görüyoruz ,yine de bekleyin derim 😌
tontirik @2inciannelik ne erkek meraklısıymış. Bende kız bebek aşığıyım. Hayır kendi cinsiyeti ney aceba.şu erkek bebek diye ölüp biten kadınları anlamış değilim. Kendi cinsiyetlerinin farkına varsınlar artık. Yada onu doğurana baksın kadın dimi. Bazı kadınlar gerçekten kendini çok değersiz görüyor heralde. Kadınsın sen. Kızın olunca daha mutlu olmalısın bence😊😅