aselsmom Arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim ama aşırı migdem bulanıyor miğde bulantısına nasıl bir çözüm buldunuz ne iyi gelir çok kötü bulanıyor yardımcı olursanız sevinirim
Zehraaa98 aselsmom prillam dr diye bir ilaç var MİDE bulantısına çok iyi gelıyor gece yatmadan 2 tane ıcıyorsunuz ertesı gün rahat edıyorsunjz sağlık ocağına gıdıp yazdırıp ücretsiz alabılırsınız doktorunuza danışmadan ıcmeyın tabii
idiloska aselsmom prilam dr, doktorunuza söyleyin buradaki çoğu hamile bu ilacı kullandı, ben de forumdan öğrenip aldım, beni ayağa kaldırdı resmen.
Merall12 Senayyalcin eczane bana 1 sabah 1 akşam dedi doktor da 2 doz birden kullanın dedi nasıl kullanmak daha iyi
aselsmom nurkse çok eşki yiyemiyorum tuhaf olan canım birşey istiyor bir iki alıyorum sonra ondanda migdem bulanıyor ilginç ama şu bile migdemi bulandırıyor ☹️
Senayyalcin nurkse Allah Allah neden acaba ama günde 4 taneye kadar içiliyor ama sizin ki baya baya ağır bir mide bulantısıysa doktora başka ilaç yazdırıp deneyin isterseniz
Klcnrdn Cnm bnmde ilk zamanlar aşırı bulantım oluyodu çubuk kraker beyaz leblebi falan yiyince rahatlatıyordu beni tuzlu salatalık yiyince de rahatlıyordumbir süre sonra işe yaramadı 20. Haftaya kadar da sürdü öyle kesin bir çözüm yok dayanmaya çalışıyorsun 😌
aselsmom Klcnrdn benimde herşeye migdem bulanır oldu yemek kokusuna olsun suya bile daha ne diyim ben
idiloska aselsmom Ben 7-11 hafta arası öyleydim, bi de bilmiyordum ilacı, buradan okudum aldım, kendime geldim. Hamileler için üretilmiş zaten ilaç. Mutlaka sorun söyleyin ve yazdırın.
mucizebebek03 aselsmom haşlanmış patates ye canım ama tam kaynatma hafif çiğ olsun tuz dok ye hem iyi gelir hem karnın doyar ama unutma çok kaynatıp lapa olmasın miden daha çok bulanır hafif kaynat ici beyaz olsun iyi gelecek inşALLAH
aselsmom mucizebebek03 teşekkür ederim canım ilk gebeliğimde hiç bilmedim çok rahat bir hamilelik süreci yaşadım ama bu çok farklı oldu aşırı bulantı var
selinn_ aselsmom tuzlu çubuk kraker yiyordum biraz rahatlatiyordu sonra yine devam ediyordu. Doktorum bi ilac verdi o cok iyi gelmişti