Goncagp FeyzaaTopsakall canım kesinlikle daha ucuzunu bulamayacağın bi sayfa var instagramda o kadar araştırdım ki ondan ucuzu yok yani renklievim_beysehir
Goncagp FeyzaaTopsakall bundan ucuzunu bulursan bana da haber ver gerçi ben sipariş ettim artık ama daha ucuz olmayacağına da Emin’im 😊
mucizeolsun FeyzaaTopsakall ben 80 tl ye yaptırdım ve ay grubu olarak değil de 2 yasa kadar kullanacağı büyüklükte çok da güzel oldu instagram dan size resim atabilirim
Zehragul Mybabyhome diye bi sayfa var instagramda kapida odemeli kargo dahil 127 lira. Ben aldim cok beğendim. Size de fikir olur belki 😊
Ozlmbirce Goncagp görümcemde bana o sayfadan sipariş etmiş, henüz elime geçmedi bende heyecanla bekliyorum. Puset örüntüsü, emzirme yastığı vs. Set halinde almış sanırım
esrmhmt Goncagp nereye baksam sen bu sayfayı öneriyorsun ve açıkçası reklam yapmıyorum desende hiç samimi gelmiyor🤔
Goncagp Ya sayfaya msj atıp sormanız daha iyi olur özelliklerine göre değişiyor çünkü bir de ben toplu sipariş verdim o yüzden indirim de oldu tam fiyat söyleyemem o yüzden :)
Goncagp Bir de tasarım yaptırıyorsun kendi istediğin renk modele göre kumaşları filan hazırı almaktansa bence özel tasarım daha mantıklı :)
Goncagp Gelir zaten yapım aşamasında detaylı görüşüyorsunuz aşamaları foto atarlar isterseniz:) çok güzeller değil mi insan hevesleniyor :)