Cnsemrh Huzurmelegim_28 bende gün boyu denedim açılmadı en sonunda açıldı oda ödeme yok falan diyo çıkması yani 😏
Ninita AselBebek merhaba evet çektiğiniz ödeme gözükmüyor. İlk faz Mayıs’ta yatmıştı zaten bu 2. Temmuz Ağustos gibi yatmış. Ben çektim geçen gün 2. Fazı kurum ödemelerinde gözükmüyor artık sadece bu son 1100 TL gözüküyor:)
AselBebek Ninita Tamamdır çok teşekkür ederim bende bugün gidip bakacağım inşallah sıkıntı çıkarmazlar çekebilirim temmuz ayındakini de 😊
Ar2020 Ninita https://resimyukle.link/i/i7nw1 benim böyle çıkıyor üstekini hesabıma dün gönderdiler alttaki de ptt midir acaba sizin de mi böyleydi birinciyi de tam kapanma kapsamı yaZıyordu bugün farklı başlık yazıyor ama anlamadım
Ninita Ar2020 evet bana Temmuz’da yatmıştı size Eylül’de yatmış. Çekebilirsiniz PTT den üzerinden zaman geçmesi sorun yaratmadı.
yagmrtayfn Sudehalil01 ama bana yatmafı bende aldım ilkinde şimdide ödenecek kayıt bulunamadı diyo numaramı değiştrdim acaba yattı da ben mi bilmiyorum
Sudehalil01 yagmrtayfn PTT sorun bi belki yatmıştır cnkü bgn tam yatma gnü ve bu çıkan parayı ev adreslerinede getiriyorlarmış
Esoikra3 lisansli_Mom49 bizimde kapsam dışı diodu dün kapıya getirdiler parayı yani paranız onaylanmış gelir yakinda
yagmrtayfn Sudehalil01 valla bilmiyorum gidip soracam 144 arayamıyorum direk sonlandırılıyo ihtiyacım var hamileyim 2 nceye eksikleri var onlari almak için