aycanerbas So12345678 tam net bir bilgim yok canım annemler yaptı onlarda süreç devam ediyor yazmasına rağmen onlara çıkmadı PTT yi arayıp sormanızı tavsiye ederim
melegimablaoluyo34 annesininpirensesi bnde gecen sene aldim bu seferde yatrmislar parayı gecen sene alan bu sene de yatiriyolar
Miumiu ozydm Yok bizzat gözlerimle gördüm yani boşuna beklemeyelim kızlar dediğim gibi adam 3. Ye aldı çekti parasını.
Huzurmelegim_28 Ben anlamıyorum geçen sene hem ben hem eşim başvuruu yaptık yok çıkmadı eşimde hala süreç devam eden başvuru var bugün kendim adına yeni başvuru yaptım ama inşallah çıkar
Cnsemrh Duygue süreç devam ediyor yazıyo ptt kurum sorgulamaya girince ödenecek kayıt bulunamadı diyo neden acaba ?
Huzurmelegim_28 Cnsemrh ben hala sayfa açmaya çalışıyorum bu gün uğraştım ve halaaçılmadı ptt kurum ödemeleri nasıl bir yoğunluksaa
Cigdemmom annesininpirensesi en azından bir defa almışsınız hiç almayanlar ne yapsın :) evet anlıyorum para hep lazım inş yine çıkar ama zor sanırım vermiyolar
Cnsemrh Huzurmelegim_28 bende gün boyu denedim açılmadı en sonunda açıldı oda ödeme yok falan diyo çıkması yani 😏
Huzurmelegim_28 Alanlar ptt çagrı merkezii arasa daha ayrıntılı bilgi alır Ben sayfayı bile açamadım bir ümit bekliyorum çıksın diye
Susamtanem2 metehaninannesiii araştırıldığını sanmıyorum eşimin iş yerinde bekar arabası olan SSK li çok güzel maaşı olan bir arkadaşı bile almış ama emekli kirada olan kişiler alamıyor çok saçma hatta 3 kez alan bile varken araştırılması saçma neye göre veriyorlar bulmuyorum