_ygmr2648 fenci_anne ay bende aynı gümde 4 kez insülin 7 kez şeker ölcümü benimde hamilelikte cikti seker 37+4üz ins yakinda kurtuluruz
-BusraKA- fenci_anne çok fazlaymış gerçekten insanı yıpratıtor bnde günde 6 defa ölçüm 4 defada iğne vuruyorum Peki nasıl gidiyor şeker ölçümleriniz dengeleyebildiniz mi
Teacherandmom fenci_anne bende sizle aynı durumdayım seker hastasıyım günde 4 kere insülin yapıyorum kaçıncı haftadasiniz acaba
EdaYade astronomiss ben de de vardı gebelik şekeri ölçüm aletini kullanacağım zaman bağırıyodum o sırada basıyodum iğnenin düğmesine 😂😂 o şekil canım acımıyordu valla 😎
Teacherandmom fenci_anne yaa ne güzel masllh🌸 size ne soracağım aksam yatarkenki seker seviyem bazen yükseliyor benim siz nasıl bir yol izliyorsunuz acaba sizin ne durumda
EdaYade RuyasMom2 ben o şekil yırttım işten size de tavsiye ederim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza dikkat edin yediklerinize bol su için diyet uygulayın hayırlısıyla atlatın doğumu da inşallah 😇🙏🏻
RuyasMom2 EdaYade Allah razı olsun canım 😍 çok şükür bende şeker çıkmadı ama birkaç kez ölçtüm tedbir amaçlı , Rabbim zorlu hamilelik geçirenlerin yardımcısı olsun 🤲
Ozgeeeeeee astronomiss benim oğlum tip1 diyabet hastası daha 3 yaşında tanı aldık hergün 10a yakın parmak ölçümü ve 4 defa insülin vuruluyo. Bu çocukları düşünüp kendinize telkin verebilirsiniz küçücuk yavrum parmakları delik deşik 😔
EdaYade RuyasMom2 aman olmasın zaten sıkıntılı bi süreç oluyor şeker hamilelikte 😇 amin canım cümlemizin 🙏🏻
fenci_anne Teacherandmom akşamları normal oluyor genelde benim , diyetisyene gidiyorum onun dediklerini yiyorum ama bazen ufak kaçamaklar oluyor 😂 ekmek yemiyorum akşam genelde veya pilav yoksa çorba yoksa iki dilim tam buğday ekmek hakkım oluyor . Yemekleri ufak tabaklarda yiyorum ve çok su içiyorum ben normalde de çok su içerim şuan daha çok içiyorum