esmerrmm Mooommyy1 daha once ilac kullandiniz mi ben daha ince klinige gittim ve bana agizdan alinan hap vermisti ve toz üromisin şaşe onlari ictikten sonra şükür biseyim kalmadi
Mooommyy1 esmerrmm evet kullandim antibiyotik ve 5 gunluk toz seklinde bir ilac kullandim gecen ay ama bu ay tekrar etti .
Aysobaciniz Mooommyy1 iki kutu antibiyotik 15 gün sabah akşam tonla serum yedim yeni bitti ilaçlarım umarım tekrarlamaz endişe etme bebek sağlıklıysa bol bol su içmeliyiz yapacak bişe yok allah yardımcımız olsun
bhr33 Bnde de enfeksiyon var. Hamilelikte başladı. Yatakta uzanırken dönerken vajina tarafım ağrıyor özellikle sol. Sanırım enfeksiyon solda. 3 litre su içmeye clisyrm.
Kurabiyecik Mooommyy1 maalesef benim de aynıydı ve böbrekte taş çıktı. Hatta 3 gündür ağrıdan duramıyordum meğer böbrek taşı kanala düşmüş ve tıkamış. Tomografi de çekmilemiyor gebelikten dolayı. Böbreğime Stent takıldı. İhmal etmeye gelmez canım, mutlaka bi doktora git
Mooommyy1 Aysobaciniz insallah tekrarlamaz allah yardimcimiz olsun bizede bebeklerimize saglik versin insallahhh
esraaa86 Mooommyy1 benimde kültür de üreme vardı bol miktarda,antbytk verdi doktor geçmesse sıkıntı dedi,ilacı içtm boş su içtim,kültür yapıldı geçmişti,ihmal etmyn önemli bi konu
Mooommyy1 tgba22 sonucu hatirlsmiyorum susn doktorum idrarinds kum var kum dokuyosun bol su icmen gerekiyor demisti
Elif5361 Ouzc Normal idrar tahlilinde enfeksiyon çıkıyor korkulacak derece de değil dedi ama fayda görmek istiyorm artık