minipanda GamzeBaz iki gün sonra yap bence hatta internetten gebelik testi al 10 lu almıştım ben uyguna markası bebetime
GamzeBaz minipanda eczane evımın altında kuzum evde Bi tane var test yarın evdekını yprm yoksa adetı bklerm artık
Trilece nirvana95 ben daha ne zaman test yapacağıma karar vermedim sanırım adetimi bekleyeceğim 27 Nisan’da yumurtlama gördüm adetim 13-14 Mayıs canım
minipanda nirvana95 inşallah benmkide artar çizgiler belirginleştikçe gündem güne artıyor demekmiş degilmi
nirvana95 minipanda inşallah artar rabbim hayırlısıyla güzel günleri göstersin inşallah 😌 ama hemen koyulaşmıyor bilginiz olsun ben adet günümde yaptığımda bile yine de çok silikti tam çift çizgiyi çok sonra görürsünüz adetten on gün sonra falan belki
Bfduam Hatice35 hayırlı olsun yavrunuz öncelikle:) Yumurtlamadan beş gün sonra ovulasyon mu koyu olmaya başladı? T çizgisi coçok k mu koyuydu o gün, aynı renkte miydi, varsa atar mısın fotosunu?
Bfduam nirvana95 hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:) Çok çok erken görmüşsün, imkansız gibi bir sey 6.gün görmen, testin nasıl görünüyordu o kadar erken yakalamışken, var mı hatıra sakladıysan fotosu?
nirvana95 Bfduam teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🌸 aslında benim gibi erkenden görenler çok duydum foto atmak isterdim fakat doğum için memleketime geldim yanımda değil maalesef başta boş gibiydi sonra bi anda çok silik bi çizgi vardı dikkatli bakınca farkediliyordu hemen ovulasyon yaptım onda çift çizgi çıktı ertesi gün tekrar ilk tuvaletimle test yaptım çok az daha belirgin olmuştu gene. Acile gittim beta 29 çıktı öylelikle başladı ☺️ Ama ben yaklaşık bir hafta her gün ovulasyon testiyle birlikte hamilelik testi yaptım onda çift çizgi vardı ama hamilelik testi uzun süre silik çizgi gitmişti
Bfduam nirvana95 Rabb’im bu avazda kurtarsın canım. ovülasyonda T aynı koyulukta mıydı C ile, yoksa çok daha koyu pik miydi?
nirvana95 Bfduam ovulasyon yaptığımda uzun bir süre ikisi aynı çizgideydi hamilelik çizgisi tam çift çizgi olduğunda ovulasyondaki diğer çizgi de daha koyu oldu bordo gibi daha koyuydu diğerinden
MeetJoeBlack Trilece ovulasyondan 10 gün sonra idrarda ama normal gebelik testinde çok silik şekilde ikinci çiZgi gördüm (erken gebelik testinde çıkmamıştı), ondan 4 gün sonra da kanda beta 66 değeriyle gördüm.
MeetJoeBlack Bfduam T ve C çizgisinin aynı koyulukta olduğunu gördükten sonra , sanırım yumurtlama oluyor. Aynı koyuluğu gördükten sonra Devamını takip etmedim zaten.