minipanda Yumurtlamayı sayarsak 7 gün sonra aşırı silik olarak gördüm bende https://klasresim.com/i/ojsal
Senizmucize34 minipanda tam 15 gün geçmesi lazım biraz daha beklenmen gerekiyor canım net çıkması için
Hatice35 Trilece benim 10 gün sonra gebelik testim pozitif çıktı, yumurtlama yı gördüm günleri değerlendirdim beş gün sonra ovulasyon testi ile hamile olduğumu anladım test yapmadım 10. Günde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Trilece Hatice35 ay ne güzel bende meraktan ovulasyondan bakmıştım ama bişey yoktu onun doğruluk payı çok yok sanirim
Bfduam Hatice35 hayırlı olsun yavrunuz öncelikle:) Yumurtlamadan beş gün sonra ovulasyon mu koyu olmaya başladı? T çizgisi coçok k mu koyuydu o gün, aynı renkte miydi, varsa atar mısın fotosunu?
nirvana95 Trilece galiba en erkenci ben olmuşum yumurtlamadan sonra 6. Gün test yaptım çok silik bir çiZgi gördüm ertesi sabah yine silik çizgi görünce acile kan vermeye gittim beta 29.9 çıktı. 8. Gün tekrar acile gittim 75 çıktı. 12. Gün sağlık ocağında verdim 455
Trilece nirvana95 ben daha ne zaman test yapacağıma karar vermedim sanırım adetimi bekleyeceğim 27 Nisan’da yumurtlama gördüm adetim 13-14 Mayıs canım
minipanda nirvana95 inşallah benmkide artar çizgiler belirginleştikçe gündem güne artıyor demekmiş degilmi
Bfduam nirvana95 hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:) Çok çok erken görmüşsün, imkansız gibi bir sey 6.gün görmen, testin nasıl görünüyordu o kadar erken yakalamışken, var mı hatıra sakladıysan fotosu?
Melike3535 Trilece 14 gün sonra adetim 1 gün geçince kan verdim beta 10.47 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 49.96 çıktı
minipanda GamzeBaz 28 günde bir bu ay ben soğan kürü yaptıgım için 3 gün erken yumurtladım belki ondan erken cıkmış olablr testte markası bebetime gün den güne bir tık daha koyulasıyor
Yarenheybeli Trilece aynı ağrı bende de var özellikle ani hareket ettiğinde yumurtlama günümden 10 gün geçti
minipanda GamzeBaz iki gün sonra yap bence hatta internetten gebelik testi al 10 lu almıştım ben uyguna markası bebetime