annelinkoo Elif3406 Allah yardımcımız olsun :/ cidden öyle her konuda fikrim olsun bişi olursa bileyim tedbirli dawranayım ws ws bir de bu aralar takipteyim erkenden doğarsa felan diye (Allah korusun) sürekli diken üstündeyim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Elif3406 annelinkoo ayy Allah korusun hepsi zamanında ve bi avazda doğsun inşallah 🙏 bende öyleyim bu ara ve kendimi dinledikçe daha ağırlaşıyorum sanki durumlar vahim Allah yardımcımız olsun 🤨
Ulkugundogan Bu posta denk gelmem çok iyi oldu bende aynı şeyleri yaşıyorum ara ara adet sancısıyla gaz sancısı karışımı gibi bişey ama ben henüz 27 hafta 5 günlüğüm erken değil mi yalancı sancılar için tedirgin oldum
annelinkoo Ulkugundogan hayır hayır hiç erken değil 25 ten sonra yaşayan çok war 22 de bile duymuştum psikolojik olsa herkeste olmaz bende yoğun olarak 30 dan sonra sıkıntılar başladı
annelinkoo Busra3509 kasık değil de benim alttan baskı oluyo yani bazen çocuk kafasını oynatıyormuş gibi geliyo şaka gibi ama 🙃
mayamca Bende de hani insan üşütür de midesi ağrır ya. Bazen öyle sancılar giriyor karnımın tamamına. Belime de vuruyor. Bu da yalancı sancı olabilir mi acaba?
annelinkoo mayamca yani bendeki adet sancısı gaz sancısı karışık oluyo. Bazen sanki zehirlenmişim gibi kasılıyorum mide üşütmesi gibi değil canım ya
annelinkoo Elif3406 aynen inşAllah zamanlarında gelir yawrucaklar korkularımız da boşa olur kolay doğumlar nasib olur inşAllah 💕
annelinkoo Busra3509 ewet orada ama kafasını döndürdüğünü de hissediyorum mümkün mü bilmiyorum ama bişiler oynuyo 🤦🏼♀️