annelinkoo Kızlar.. iki gündür kasılma yaşıyorum yani ben kasılma olduğunu düşünüyorum gaz sancısı gibi 35+0 dayım özellikle az evvel yemekten sonra fenalaştı bilenler yardımcı olabilir mi
BTSG04 annelinkoo 30. Haftadan sonra yalancı sancılar başlayaniliyor canım takip et ama normaldir. Benimde ara ara oluyor rahim kendini artık doğuma hazırlıyor
Elif3406 annelinkoo bende 34+5 haftalık hamileyim. Bi kaç gündür adet sancısı gaz sıkışması gibi ağrılar bende de oluyor doğum sancısı mı yoksa normal gaz sancısı mı insan bilemiyor ilk gebelik olunca🤷🏽♀️ Böyle durumlar da ne yapacağını nilemiyor insan 🤦🏽♀️
annelinkoo BTSG04 ya böyle hem adet ağrısı hem gaz sancısı afedersin. Sadece adet ağrısı oluyodu ama böyle kasılma yaşamadım iki gündür sıkıştırıyo
annelinkoo Simaykeskin ewett. Sanki biri sıkıyo gibi. Çocuk sanki içeride kollar bacaklar açık uzanmış gibi baya sert 🤦🏼♀️
Niisanannesii annelinkoo ben sezeryan oldum 😂 nasıl olacak ne olacak derken derken bir de baktım sezeryan oluyorum nasip kısmet tabiki 🤗
Sema0708 @annelinkoo kasılmaları ve ağrıları hafifletiyor. Kullanmıyorsanız doktorunuza danışın diyecektim🙂
annelinkoo Sema0708 ayy bende sadece mide bulantısı yaptı 🤦🏼♀️ Kasılmalar kramplar tam gaz dewam 🤦🏼♀️
annelinkoo Niisanannesii ay öyle yaa sağlıkla gelsinler de artık nasıl gelecekleri asla bize bağlı değil 😓
annelinkoo Elif3406 Allah yardımcımız olsun :/ cidden öyle her konuda fikrim olsun bişi olursa bileyim tedbirli dawranayım ws ws bir de bu aralar takipteyim erkenden doğarsa felan diye (Allah korusun) sürekli diken üstündeyim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️