seydaomer DenizSayer Bence yine başarabilirsin yani aslında kadın her haliyle çok güzel ama önemli olan bizim kendimizi hangi kiloda hangi görünümde iyi hissettiğimiz 😍 65-66 bile olsanız sağlık açısından yeterli bence hele bir bebekleri alalım kucağımıza veririz inşallah istediğimiz kilolara gelmek nasip olsun ki daha da mutlu olabilelim 😊😍
Hylmyl ecce_mommy ben özel hastanede yaptım hıc randevu sorunu olmadı devlet hastanesine hıc gıtmedım süreç nasıl işliyor bılmıyorum ama eğer zamanı gelmısse yaptırmanızı önerırım
ecce_mommy Hylmyl bulunduğum ildeki özel kadın doğum uzmanı yok yakın illerden araştırıyorum bakalım 🥴
Huriyeolgn yucelayse canım ben cok kustugum ıcın once kg kaybettım sonra kaybettıgımı aldım cok bır fark yaratmadı o yuzden gobegımde kucuktu benım kg lu sanıyorlardı hamıle oldugumu cok anlamadılar 😅
Sevcandumaan Sevens 53 ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim . Suan bebeğim 6 aylık 49 kiloyum . Kilo kolay gidiyo dert etmeyin
gulnihal89 MercimekVeaAnnesi evet ilk. Yani kendime gore yiyorum ama tanıdığım hamileler benim bin katimi yiyo. Istahsiz sayılırım . Hayatımda hiç kilo almadım. Hamilelikte alırım diyodum onda da almadım. Alabilenlere de hayret ediyorum.
SevincGancali 3 haftalıkken 72.2 kq 4 haftalıkken 73.3 kq +1,000 kq 15 haftalıkken 73.8 kq + 0,500 kq