seydaomer aah canım senin kadar uzun olsam keşke ben 160 boyundayım sen düşün ne kadar tombik görünüyorum 😂🤭 ama genelde göstermiyorsun derlerde şakasına mı derler bende anlamadım ama bende troid sorunu varmış canım buradan öğrendim değer yüksek ilaç felan kullanıyorum diyenlerden doktorlar ilaç vermiyor anlamadım bende 4.9 yani ben kiloyu çok hızlı alıyorum veremiyorum yağ depoluyorum resmen özel diyetim olması ve ilaç kullanmam gerekirmiş bende doğumdan sonra bu konuyla ilgilenicem bende doğumdan önceki kilom 56 kiloydum evlendim aileden uzak şehir tanımadığım yer eşimde asker zaten sürekli evdeyim , evde dura dura 72 kiloya çıktım hamilelikte doğumdan sonra inşallah o rakamlara dönerim tekrardan ve azmine hayran kaldım canım bende evlenmeden önce çok kilo alıp veriyordum en son 12 kilo vermiştim ama benim yaptığım diyeti yapan 20 25 kilo garanti verirdi yine oradada troid sorunum yüzünden az vermişim aslında doğuma 90 geçerim 40 kilo vermem gerekecek sanırım 😬 Allah yardımcım olsun ya diyetisyen eşliğinde olacak ya da eve spor aletleri aldırıcam evden dışarıda çıkamıyorum zaten 😒 umarım veririz 🙏🏻