Esbebeginannesi umyahsen bakinca sadece gobegim var baska hic kilo almis gibi değilim ya bu 10 kilo sadece gobekte mi diyorum 🤭 bebegim de haftasina gore biraz iri 😊
umyahsen Esbebeginannesi haftasına göre iyi benmkide çok şükür 🤗🙏 aynen bnmde sadece göbeğim var hepsi göbekte toplanmış sanki😅 inşaAllah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimiizi 🤗😇🙏
zeytinkiz Sevens 85 ile hamile kaldım 17.haftama kadar almadım son 6 haftadır tartılmadım kaç kılo aldım bilmiyorum 🤭🤭
ecce_mommy Sevens verdiğim için endişeliyim mide bulantısı falan olmadı ama biraz endişeli bı yapidayim bişey olur mu şöyle olur mu diye sürekli tedirginim farkında olmadan zayiflamisim iştahım hep aynıydı
MercimekveAnnesi16 Sevens kesesi ve suyu zaten 2-2.5 kiloymuş canım bana doktorum kendisi söyledi 2.5 kiloyu saymıyorlar
Mellisssa 65 ile hamile Kaldım su an 61 kiloyum tabikide daha 10+5 haftalığım umuyorum ki 3aydan snra toplu bi şekilde alımlar başlar😂🙈
citlenbigim2212 Sevens 79 ile hamile kaldım 76 yım şuan çocuğum sağlıklı olsun ama böyle devam eder umarım 😊
Deryayurt -Kbra8- 3 gün sonra 10 kilo kendiliğinden gitmişti kalanını da 3 ayda verdim dikkat ettim tabi yediklerime
Mbetul Sevens 56 kilo ile hamile kaldım 35 haftalık hamileyim 64 kilo olmuştum geçen hafta tartildigimda.